Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Noise Pop Attack Part 2

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






10 February 2008

Noise Pop Attack Part 2

Tak ada benda sangat aku nak update tentang gig semalam.Gambar pun tidak banyak.Gig semalam ok lah.Cuma dalah hall tuh panas gila!Aku memang tiap2 10minit aku keluar dari hall tuh.Tak tahan panas,sesak nafas,bau peluh.Kau orang masuk sana 10saat sudah keluar peluh.Pergh memang panas gila!Tapi aku layan gig semalam

Pukul 12.50 Aku sampai kat sana Tapi pintu mcpa bukak 1.20 Penat aku tunggu.Masuk dalam mcm nak masuk dalam lubang cacing.Orang semua serbu nak masuk cepat.Tiket pun bukannya kertas cuma "tali" yang biasanya diikat di mall MYDIN kalau kita bawa barang/bag/bag plastik.Harap kau orang faham sampai kat atas fuhhh memang panas gila gig baru start 5minit kalau tidak silap aku.Banyak band yang aku tidak kenal nama,tapi lagu mereka boleh tahan!Banyak mosher yang gila2 kat sana.Aku cuma duduk di belakang tak sanggup aku duduk di depan.

Lepas layan gig aku turun bawah carik kedai makan,Makan kedai mamak kat sebelah MPCA .Lepas tuh aku dengan kawan-kawan aku lepak kat bawah .Usha2 budak budak kat situ.Banyak budak indie.heh

Pukul 7.30 Baru hujan perform.Cepat2 aku naik atas sebab takut nanti full tak boleh masuk plak.Aku masuk je sesak gila.Hujan pun perform lah.Hampir semua lagu dorang nanyikan semuanya gempak!Lepas hujan aku pun balik rumah nak tunggu bittersweet lama sangat tak tahan aku balik dengan kawan aku.Apa2 pun aku nak memang tak puas hati dalam hall mcpa memang panas gila!Aku tak suka.tak boleh nak layan gig.Di bawah ini bukan video aku.aku rempat kat youtube.

Siapa yang ada gambar gambar di gig semalam share la dengan aku eh?

hujan - aku scandal ( noise pop attack 08 )


bittersweet ( noise pop attack 08 )

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

7 comments:

Dato' Fazly said...

ni gig kedua aq kat mcpa... mmg panas stage tingkat tiga tu.... tolongla sesapa repair ventilation mcpa tu... susah a gig ade hujan... jdi crowded sgt...

Alalalan said...

yup aku skong kau

cupcakes said...

memandangkan ko suka pergi gigs camni, better ko beli kipas mobile yg kecik tu utk emergency. haha.

Anonymous said...

Panas kat dunia ko dah tak tahan, ni kan pulak kat Neraka nanti. Zohor, asar, magrib ngan isyak sumer terlepas dek gigs.... alahai!

Anonymous said...

Bila cakap pasal agama kemain.... tapi solat wajib tinggal2kan. Apalah korang ni. Gig tu gig jugak, solat jgn tinggal. Kot mati kena pijak masa konsert karang, tak sempat nak ngucap!!! Ingat tak apa yg terjadi kat indonesia baru2 ni???..... bawak2 beringat!!!

Anonymous said...

eh.sapa tau surau kat mcpa floor brapa?atau surau terdekat...

Anonymous said...

Sapa makan cili, dia rasa pedas aaaaaaa!!!