Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Kau ajak aku,kau halau aku

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






29 September 2008

Kau ajak aku,kau halau aku

Pukul 12.12p.m,seorang minah ni,text aku ajak aku kuar.aku punyalah ngantok masa 2.tapi sebab dia ajak aku kuar dgn dia plus dulu aku dia crush aku,terus aku mandi .punyalah semangat aku mandi,kemas2 diri and aku tkar baju dua kali.aku x tau nak pakai pe sbb na kuar dgn dia.aku call dia tanya "you pg dgn sape?" dia jawab "dengan fareena" aku nak kite dua orang je.hehe tapi ada kwn dia skali its ok lah.janji dpt jumpa dia .heh pas2 aku sampai kat curve aku tunggu dia dalam sejam lebih baru dorang sampai..dorang mcm xlayan aku sgt.aku ikut je mana dorang pergi.dah la pusing the same place byk kali.heh penat aku.pas2 ada kejadian yg aku xleh nak share dgn korang .kejadian yg x patut mereka lakukan di bulan puasa.aku x kesah sgt.sendiri buat sendiri tanggung ar kan?mase tengah jalan dia tanya aku "alan kalau u bosan u blik lah" dalam hati aku fu** sakit sial!tapi aku sbr je.pas2 dia ckp blik ayat tu.kali ketiga dia ckp mase kat dpn tandas.dia dgn kwn dia masuk tndas terus aku blah.aku kat baskin robin ni.tengah type luahan hati aku..aku x tahan lg.hmm mcm ni dia lyn aku.oh ye lupe plak.dorang ni nampak satu group ni mcm 4orang.pas2 dorang nak jumpa budak ni.tapi mcm malu2,so dorang tengok budak ni dari belakang je.penat aku ikut dorang.jalan sana sini pusing sana sini.huh. Biarla.papehal aku sakit hati dgn si dia.tengah lepak dgn si dia dan kwn dia.pas2 tiba2 je si dia tampar aku sbb aku amek gmbr dia (aku guna polaroid aku,lantak aku ar nak bg ke tak)aku amek gmbr 2 tadi,pas2 lepas aku amek.terus kuar film.aku nak gmbr 2 sgt.candid picture.rambut dia pun lawa n sweet je dia dlm gambr 2.tapi dia paksa2 aku bg gmbr kat dia, niat dlm hati memang nak sgt seikhlas hati aku nak bg dia.tapi cara dia lyn aku ish! Last2 aku bg gak kat dia siap aku mintak maaf kat dia lg sbb dia cam marah kat aku.n aku harap bila tengok gambr 2,dia ingat ape yg dia dah buat kat aku.aku tak kate yang dia salah.salah aku gak sbb buat dia marah.dear ******* kalau u baca blog ni sorie sgt2.i tak da niat nak ungkit2 or pape.i nak luah ape yg i rase kat blog ni je.sorie dear. Thanks cuz ajak i kuar..28.9.2008
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

3 comments:

a P e x x said...

cian ko.. xpe aku paham perasaan ko.. next time hang out kat laundry bar k.. aku keje sane!

Anonymous said...

ape arr..jantan ar sikit...awek ramai...yg baik2 pun ramai...kalo dh tampar lelaki n buat keje tak senonoh masa bulan posa baik tak yah,,apa, dia ingat dia lawa sgt ke..kalo lawa, dia ingat dia sorang je ke lawa..huhuhu..lawa pada hati lg baik beb

Anonymous said...

ko pn wt keje x bek gak..ko tgk rmbut dia cntik tu..huh! aurat tau..hahahhaha