Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Abby & Zul@Zoulle

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






30 January 2009

Abby & Zul@Zoulle







Kita digemparkan dengan penceraian artis kita baru-baru ini,Abby & Norman.Memang kita semua kesian akan Abby,tetapi kenapa Abby menunjukkan diri dia bersama Zul.WQalaupun Abby memberitahu dia dan Zul cuma sebagai kawan,sepatutnya beliau perlu lebih berhati-hati kerana orang ramai simpati padanya.Jangan suatu hari nanti,orang ramai akan menyesal kerana bersimpati pada beliau dahulu.Nanti orang ramai akan samakan Abby dengan Norman.Apabila sudah menjadi ibu tunggal,dia perlu menjaga segala-galanya,kerana bukan senang hidup untuk memenagang 'title' mak janda,mudah mengundang fitnah walaupun kita tidak seburuk yang disangkakan.

kredit to URTV
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

7 comments:

org gilak said...

ala si ebby tuh saja je doe..dia saja nak poyo dgn norman si ex husband dia..nak tunjuk bahawa walaupun dia janda umur 30an tapi masih ada lelaki muda yg nak kat dia..mcm si norman buat kat memey..hahaha xlama lagi senyap la..

Que said...

yups..tp jgn smpi over sgt..nt org x simpati or sian kat dia dh

Anonymous said...

seyesla..aku pon da ilang simpati kt dia..yela sbai janda die kna gk la jge akhlak die..jgn la posing ngn zul cenggitu..xmnis..huh

Anonymous said...

baik lg nora danish wlaupn laki dia cam norman tapi dia xlah kecoh 1 malaysia..skurang2nya dia pndai gak jga hati mertua dia.

Anonymous said...

abby memang sengaja cari jalan nak cerai ngan norman ebab ada jantan mude

Anonymous said...

ok lagik zul dari norman =p

Anonymous said...

abby sengal la....aku tak tau kenapa org sian kat die ..padahal die yg nak ceraii,sengal ubi kayu hangus terbakar pompuan ni!!!!!!!!!!!!