Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Agnes Monica Menari Lupa Dunia?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






29 January 2009

Agnes Monica Menari Lupa Dunia?


Siapa tidak kenal dengan beliau?Hampir semua daripada penduduk Indonesia dan sebahagian penduduk Malaysia kenal akan beliau.Artis cantik dari Indonesia,Agnes Monica merupakan penyayi pop di Indonesia,penari dan pelakon.Beliau mempunyai pelbagai bakat.

Kembali kepada gambar diatas.Adakah Agnes Monica lupa akan dunia sehingga menari sampai menunjukkan seluar kecil?Sebagai artis,beliau perlu lebih berhati-hati dengan juru foto diluar sana yang menantikan saat-saat ini.Beliau juga perlu mengenakan pakaian yang lebih sopan semasa mengadakan persembahan.Perhatikan kaki kiri beliau,adakah itu parut?atau mungkin kurap?


--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

12 comments:

Anonymous said...

macam2 ada.............

Anonymous said...

Itu bukan seluar dalam daa...

Anonymous said...

bangang la ko nii..tu bukan seluar dalam..asal la bengap sangat. sebelum tulis tu tengok la betul2

Anonymous said...

biasak r,artis..
tp aku rse kat kaki kiri tu bkn parut.tp kain yg die pki tu.kan cam t'layang naek atas peha kiri die.sbb kain tu b'bulu2,nmpk r cam parut..

Anonymous said...

sah2 bkn seluar dalam adoi..& tuh bukan parut..xkan la bodo sgt dia pakai baju mcm tuh kalo ada parut..

cetpodah punya makhluk said...

Tue bukan Suar dalam la pak cik Oiiiii....

Itu la orang namakan...Safety shorts...
Iaitu suar pendek selamat supaya owg kat bawah ndak jugak nampak treasure2 kat pulau...

hishhh...
ko lupa nama ka dia lupa dunia menari??..

len kali cri le bukti yg sesangat kukuh...sekadar suar safety..cetpodah...
ramai lagi pompuan kat shopping mall jalan2 ngan pantat sparuh nampak..tudung lagi dipakai nya...

nie ndak heran la abg oiiii

Anonymous said...

ah.. lantak le.. dia kan cina.. kalau islam mmg le heran sikit......

Anonymous said...

woi...dia islam la

Fever Nova said...

alahai dik.. tu bukan sluar dalam.. itu namanya short..

Anonymous said...

sapa ckp dia islam..pepandai je..dia christian la..pegi check profile dia la..

Anonymous said...

dah basah seluar agnes tu...bau asam bende die tu la

Anonymous said...

video clip dia yg ditayangkan di tv3 tak sesuai utk tontonan kanak2..! tv3 tlg ambil perhatian