Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Biru's Band

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






31 January 2009

Biru's Band

http://i103.photobucket.com/albums/m125/funkaedallic/t.jpg
Sejak kewujudan tahun Indie pada 2008,kini band baru yang akan muncul di corong-corong radio Biru's Band,salah seorang 'member' band terebut ialah Erry Putra.Tidak silap aku mereka ini lepasan ROYAL MILITARY COLLEGE Adakah band baru ini boleh dijual?Mereka mendahulukan populariti,kerana lagu mereka belum satu pun dibuat.Sibuk mempromosikan ahli-ahli band.Sepatutnya buatlah 'single' dahulu,kemudian mainkan di corong-corong radio tempatan dan bagi pendengar menilai mereka.Aku rasa band ini mesti ala-ala Backstreet_Boys
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

4 comments:

binjai said...

ahaha..bebudak RMC tp nak jadi cam ala2 BSB....sah sah geng2 yg bontot dah kene belasah time kat kolej dulu..geng2 jambu ni

Anonymous said...

tuh la pasal bdk RMC tuh..klu betul nyanyi ala2 BSB sah2 kena kutuk ngan old boys nanti..hahaha layan je la korank..

Anonymous said...

Erry Putra bknnye msk RMC pn.... Dh sah2 org atasan dlm RMC bgtau dlm paper x de pn name si erry putra ni.... Nk menipu pn berpada2 la.... Lg bgs x yah tipu terus...

Anonymous said...

Tp yg len tu x tau r.... Xpenah nmpk pn muke....