Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Gambar Ashraff Sinclair & Bunga Cinta Lestari Berbulan Madu

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






28 January 2009

Gambar Ashraff Sinclair & Bunga Cinta Lestari Berbulan Madu

Baru-baru ini mereka telah berbulan madu di Indonesia.Dahulunya gambar panas mereka hangat diperkatakan oleh umum.Walaupun mereka sudah berkahwin,tetapi mereka sepatutnya lebih berhati-hati kerana mereka berdua adalah artis,dengan mudah sahaja gambar mereka akan tersebar di internet.Perhatikan gambar dibawah sekali,mengapakah gambar itu di'cover'?Mari kita sama-sama selidik.Wahai ahli 'forensik' sila selidik gambar ini dengan segera


http://img104.imageshack.us/img104/2353/bcl21fx9.jpg

#Info and pictures are

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

3 comments:

Anonymous said...

the last picture tu, yang kena cover up tu is actually another watermark. looks like from someones blogspot.

"guiness is good for you" poyo je baju dia...itu confession ke??

Anonymous said...

tu bukan dicover, tapi watermark la weh.ko buat blog, takkan ko tak tau?

ni alkisahnya, si izyan.com tu cilok gambar ni dr orang lain pastu dia pegi buang watermark org, last2 merata2 dia letak watermark die sendiri.
pastu ko pulak yang pegi cilok gambar ni.

aku nasihatkan, kalau nak buat blog hiburan, ko carila info sendiri tak payah nak cilok2 dari org. keji gile la manusia jenis korang ni.

adlisyahril said...

"aku nasihatkan, kalau nak buat blog hiburan, ko carila info sendiri tak payah nak cilok2 dari org. keji gile la manusia jenis korang ni."

betol. sokong.
tuan punya blog, please take note.