Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Bekas Penyanyi Nasyid Saujana

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






02 February 2009

Bekas Penyanyi Nasyid Saujana


Sekarang

Dahulu

Kalau tidak silap aku,dia ini salah seorang bekas penyanyi nasyid kumpulan Saujana.Adakah beliau juga mahu mengikut jejak langkah 'Superman Malaysia' iaitu Faizal Tahir(dari nasyid ke artis).Semasa aku melihat rancangan OIAM aku ingat beliau adalah seorang perempuan,tetapi ternyata aku salah.Semasa beliau menyanyi dalam kumpulannya,sedap,tetapi semasa di OIAM tidak sedap mungkin suara macam dibuat-buat.Shafinaz(juri OIAM) juga keliru dan bertanyakan kepada beliau"Are you really a good doctor?"

Adakah beliau ini juga seorang doktor?Mungkin ya.Apa-apapun mari kita doakan dia agar dia menjadi doktor yang berjaya dan beriman

Mengikut sumber dari forumer tempatan,beliau memang lembut sejak dari kecil.Perhatikan gambar dibawah(sila klik untuk besarkan)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Vidoe Klip(Saujana - Sepohon Kayu)



Ahli-ahli Kumpulan Saujana (mengikut turutan abjad)

1. Aza (Azalinor Abdul Rahman)
2. Idzu (Khairul Idzwan Baharin)
3. Kimi (Mohd Hakimi Haji Harun)
4. Ley (Faizul Hizal Ghazali)
5. Pyan (Mohd Suffian Amrin)
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

10 comments:

Anonymous said...

OMG!!! serious mcm pompuan..doktor apa dia nih doktor sakit puan ker?
WTH dgn zaman sekang byk artis nasyid kecundang..haish..kesian..

Anonymous said...

weyh!siot ah!
dlu2 aku mnt die..sdp gle die bwk lgu sepohon kyu tu..
skang hampeh tol..:(

Anonymous said...

dah takdir Tuhan...
nak wat camner?
tayah la WTH ke ape ke.

Anonymous said...

Laa..dia ke tu? patut laa masa tgk oiam aku prasan cam familiar jek muka dia..tp tak ingt cam siapa.. totally different maa.. yg dlm oiam tu cam sengal jek...

Anonymous said...

ade ke kata takdir tuhan? benda mcm ni haram, takde maknanya allah yang takdirkan kita jd cm tu. semua bergantung kpd diri sendiri. semua bergantung kpd mcm mana kita bwk diri kita. benda tu blh dicegah kalau masing2 ingat sendiri apa hukum hakamnya

ikan mati said...

nyanyi nasyid pun artis juga. zzz...

5rux said...

ish cm x caye je..cmne la dia lh jd cmni ek? kesian...

ikan mati said...

dia cuma "lemas" dgn gaya hidup glamer itu saja...

baik betulkan ramai lelaki yg jadi terlebih lembut dan gemalai tu.. kasihan umat akhir zaman kita ni

Anonymous said...

nampak sangat dulu join nasyid pasal nak glamour, bukan sebab nak sampaikan mesej. kesalahan patut diletak kepada mentor mereka. lagipun waktu tu baru habis sekolah, lps SPM. patutnye mentor mereka patut didik dan bagi ilmu fardhu ain yg asas pada mereka dulu sblm didedahkan kpd dunia hiburan mainstream yg banyak ujian dan dugaan tu!

Anonymous said...

akak pernah g clubbing kat gay club kat BB.. tgh syok menari.. hahah.. tgk2 dia ada kat tepi.. akak mcm nak pitam!