Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Fasha Sandha & Rokok

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






02 February 2009

Fasha Sandha & Rokok


"Sudah Terang Lagi Bersuluh" demikianlah ungkapan ini mengambarkan gambar diatas.Bagi aku terpulangkah dia mahu menghisap rokok atau tidak,yang penting dia jujur dengan sikap dia dan tidak menafikan apa yang dia lakukan.Ramai lagi perempuan bahkah artis perempuan lain yang menghisap rokok diluar sana,jadi tidak hairanlan jikalau Fasha Sandha juga menghisap rokok.
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

16 comments:

peminat potoshop said...

yg pelik mengenai gambar ini...

apasal tangan dia besor sangat? dibandingkan dengan tangan perempuan disebelah dia..

dan kalau deperhatikan betol2 mcm tangan lelaki ja...

dan bag kamera tu pon cam lain ja besornya

dan atas kepala fasha cam ada tanduk 2... ahahahah

kesimpulan.. kemungkinan percubaan potoshop amatur

wallahualam

Anonymous said...

Atas kepala die tu frame gambar kt belakang tu.... Yg psl photoshop ke x.... Wallahhualam....

Anonymous said...

Tp yg aku tau perangai die mmg x senonoh....

Anonymous said...

cam photoshop jer tu...

Anonymous said...

so what just because rupa dia lawa, dia tak boleh ada tangan mcm lelaki ke? apa punye statement tu?

Anonymous said...

yang pasti penyanyi atau pelakon perempuan tu mmg smua tak reti hukum hakam, kalau reti takda punya diorg jadi penyanyi atau artis dah tahu perkerjaan tu haram.

Anonymous said...

ketiak hitam..he he he

Anonymous said...

rase cam bkn tgn dier...
tapi xyah nk tgok die isap ke x...
tgok pakaian die dh cukup..
cam hor()...

ikan mati said...

apa lah masalahnya perempuan nak hisap rokok? aku bukan backing fasha ke apa.. it's a general statement.

kalau nak diikutkan lelaki nak hisap rokok pun salah (sebab rokok memudaratkan (diri sendiri dan org sekitar) dan benda memudaratkan hukumnya jelas haram). Tidakkah hairan lelaki yg "membolehkan" diri sendiri merokok, mengatakan org lain (lelaki/perempuan) yg merokok itu salah?

ish.. ish.. ish..

Anonymous said...

kwn saya penah nampak die mabuk dkt hilton. this picture, is nothing really!

ikan mati said...

percaya cakap "kawan" rumahtangga binasa. Kalau tak pernah tengok dgn mata sendiri tak payah cakap. tambah dosa saja umat akhir zaman ni...

Obefiend said...

syabas fasha

so what if you smoke.. you can come in and smoke my living ciggie

if you know what i mean. women who smokes are hot!

NUFF SAID.. lULZ

Anonymous said...

besar nye tangan dia....

Anonymous said...

hot la..bila kerongkong n paru2 berulat2, bru xhot kan cik abg oi

Adli said...

so what if she smokes?

everyone dies eventually...

Anonymous said...

mmg die nyer tgn la ngokngek!