Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Betul ke gadis Melayu Murah?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






27 May 2007

Betul ke gadis Melayu Murah?


Siapa Bilang Gadis Melayu Tak Menawan...tiada pemikat...

Kebanyakkannya memang 'murah'

tak tahulah apasal?

sebab perempuan lebih dari lelaki kah?
lebih ramai perempuan dari lelaki...
lebih 'terpelajar'
lebih cantik
lebih 'solid'
lebih 'memikat'

mungkin faktor diatas menyebabkan perempuan lebih 'murah'

masalahnya tiada masalah dan tak perlu susahpayah seorang lelaki nak pikat perempuan skrg...mudah, segalanya lebih mudah...perempuan pun tidak menyukarkan keadaan...GIVE and TAKE!!!

ingin merasai sesuatu yang baru...
inginkan sesuatu yang meyeronokkan...(perempuan lebih banyak nafsunya)
seks...adalh satu cabaran dan keseronokan...mereka ingin nikmatinya...
"kawan2 dah rasa engkau bila pulak"...keinginan itu kuat...mereka yang remaja ingin mencuba sesuatu yang mencabar!!!
Orang MUDA kuat nafsunya...

Seks boleh dinikmati dgn bebas..dimana mana saja...tiada halangan...
siapa nak halang..silap silap org sekeliling pun 'join' sama..seronok tengok...

Mungkin ini satu 'BALA' utk Malaysia!!! kerana tak bijak merancang pembangunan!!!

"CULTURE SHOCK" untuk semua rakyatnya!!!

tiada undang2 yang menakutkan utk kesalahan zina!!!

Hidup bersumberkan 'MATERIALISTIK'...nak duit lebih kena buat ini...tak kira halal atau haram...janji 'kaya segera'

Hidup bersumberkan 'SERONOK' semata mata...
seks seronok aperrr...buat video seks pun seronokk aperrr...
tiada halangan...tiada kokongan...hidup utk seronok...

Belajar ilmu agama/dunia utk dapat 'degree' atau 'master' utk dapat kerja yang bergaji lumayan...itulah target utama...keluarga dan masyrakat..yang lain tak peduli...

MATLAMAT HIDUP,BELAJAR, BERKAWAN, BERSERONOK bukan kerana ALLAH...

tiada GUIDLINE utk diri sendiri...FREEDOOM yang keterlaluan...

Masalah ni semakin BERAT!!! tiada penghujung....

fikir fikirkanlah....mcmmana nak selesaikan...apa guna ILMU yang dipelajari tu...utk dpt sijil saja kah!!! utk wang???

1 comment:

edor said...

kenapa erk bila benda2 cm nih mesti salah kan pihak 'perempuan'??
yg buat maksiat semua tuh perempuan je ke??
ingat x semua manusia mempunyai sifat yg sama.. x semua perempuan 'murah' dan x semua lelaki tuh "MAHAL"..