Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Budak Pompuan Dengan Cd Lucah?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






29 May 2007

Budak Pompuan Dengan Cd Lucah?


Sorry la kalau topik ni berunsur lucah ker haper..
tapi just for perbincangan only...

apa pendapat korang tentang budak pompuan yg suka tgk cd blue.. dah la tengok..beli plak lagi.. memang selamba wawa laa..

Ader tu plak siap leh bagi pinjam kat kengkawan lelaki...?
korang rase la.. apa yg bermain di fikiran mamat yg pinjam cd budak pompuan ni? (mesti dier kate "isk..isk...isk.. budak ni kuat sex ker haper)

pada pendapat aku la... budak pompuan jenis ni memang nafsu kuat.. tak pon memang history dier penah terjebak ngan bf dier.. cth nyer.. dah kene ehem2.. so memalui cd ni depa dpt la melempiaskan kegianan depa ni....

penah sekali aku lepak umah budak2 junior aku(bdk lelaki) , pastu ingat nak pinjam cd mp3, last aku terjumpa cd-blue siap tulies nama lagi atas cd tu.. belongs to Az***n aa... alamak ! hape ni... what happen to my budak junior.... mengikut kisahnyr budak pompuan ni dah penah kantoi ngan bf dier... dan lagi satu dier ader geng plak layan cd tu...

isk...isk..isk..


aku rase budak pompuan yg baik2 takder masa nak pikir mende2 ni semua...tul x..

budak lelaki pon patut di persalahkan pasal merosakkan pemikiran depa..
terutamanya pompuan2 yg baik2 dan cun, cinta punya pasal sanggup serah semuanya.. lepas tu ade la suara sumbang teresak-esak

"TIPAH TERTIPU BANG!"


so apa pendapat korang...?
kasi la komen2 skit.... jgn mengarut2 dah aaa

4 comments:

kasyah said...

Benda ni macam dah jadi perkara biasa lak.. mudah sangat aku tgk budak perempuan sekarang..

Anonymous said...

ape la nk jd bdk pompuan zamn skunk?>>.>.
ckp malaysia nk maju......
tp knpe pompuan skunk pakai bju x cukup kainnnnn???????????????????

Anonymous said...

wt lee tindakan segere sblum t`lambt...............

joe_itik said...

KAU BODOH