Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: fashion artis sekarang

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






26 May 2007

fashion artis sekarang

aku bukak blog ni bukan untuk kutuk mengutuk mana2 artis tapi hanya sebagai panduan kepada peminat2 mereka supaya pandai membuat pilihan ketika berpakaian.tapi kalau dah ada niat tu..silakan la.. nak kater gothic pun bukan..hmmm

tapi seumur hidupaku,aku rasa pakaian ni la yang paling kelakar.
Apapunaku mmg xpenah suka dgn mek ni...
tp b4 dia kawin...most baju dia still acceptable..
agaknyer masa tu si rozie yg manage wardrobe dia...
tapi lps kawin ni...ya Allah!!! teruknyer taste dia...asyik lengan kembang jer!!

may be btol kot skang ni mmg trend pakai baju lgn kembang...aku tgk artis lain e.g erra n misha pakai elok jer..

but when it comes to ctpooo...OMG!! teruknyer!!!ditambah dgn kekembangan lengan,peha,ketet n montot...mmg xsesuwaaaaaaiiiiiiii!!
agaknya ssb dia dh tukar fashion consultant kot...kan dia ada kata... DK pun ada bg idea baju apa nak pakai!!

hehehehehehe..... CT... CT..... Very Happy Very Happy

Image

credit to sape yang snap gambar nih.

yang ni pulak, member aku baru bagi dalam email tadi... dia kata, nampak cam zombie da..... hahahaha Laughing Laughing


Image
ni ade lagi....


Image


Image
ok tak gambar janet khoo dengan pasangan dia ni??? ada gaya gay tak???? Laughing

Image
Ape ke jadah la pakaian dia org niii......xsenonoh lsng aku tgk...
Image

hehehehe Laughing Laughing
walaupun kelakor... tetap cantik....
artis nak hiburkan org biasa la pakai mende2 lawak mcm tuh.... Very Happy

to those yang ada simpan gambar artis zaman dolu2 rajin2 kan tangan anda mengepos di dalam thread ini yea.

1 comment:

Azman said...

lawak betul la artis2 kita ni