Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Fesyen apa ni?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






25 May 2007

Fesyen apa ni?

pendapat aku macam2 beb

ni ha..perempuan ni ntah ape2 la dia ni..
sekarang nie,macam-macam fesyen ada,
biasalah dunia dah terlalu maju la katakan,
orang sekarang nie sumanya mok ikut feyen terkini,
sampai ntah apa2 ntah,

kalau fesyen in di pakai oleh model in Perancis di pangill new look tapi kalau dipakai oleh mak minah dan tunggu bas di pangill perempuan ada problem.

Pada pendapat saya, cantik juga dan warnanya pun ok. Seksi tapi sopan

cantik apa dia pakai gitu.....
tu dinamakan fesyen masa depan yang menkhinzir buta....
ingat senang ke nak pakai gitu...
hanya orang orang tertentu jea
yang layak pakai pakaian gitu....
korang berani tak pakai>???

3 comments:

Anti Minah Tudung said...

bodohnya la minah ni !!!

Anonymous said...

ok gak la.
tp baju puttih tu ketat sikit la.
klu longgar sikit mst cantik..

Anonymous said...

klau aku pkai cm gini.
mmpos kene blasah ngn mak aku.
hahaha.