Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Kedaraan?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






27 May 2007

Kedaraan?

bagi aku.. virgin tak virgin tu soal kedua
soal pertama adalah apabila kiranya perempuan yg kita sayang tu benar2 kita sayang kerana dirinye atau kerana virginnya dan apakah boleh kita si lelaki mengharungi bahtera hidup bersamanya bila dah kawin nanti...
fuiyoh!
dlm dunia ari ni for sure la byk sangat godaan dan segalanya yg mendatang
kalau dapat yg virgin tu alhamdulillah la
tapi kalua tak dapat yg virgin... jgn la pulak kita seksa hidup dia
kalau dah kawin tu... bukak buku baru... lupakan kisah silam
yg penting lebih byk yg perlu kita lakukan bila dah berkeluarga daripada dok pikir kisah silam memasing

jannji Allah
perempuan yg baik utk lelaki yg baik

kalau lelaki yg tak baik
jgn harap la nak dapat perempuan yg baik
melainkan kalau laki tu dah bertaubat dan berubah kepada baik.

2 comments:

NoTy GiRL said...

stuju!!!sumenye da dtntukan tuhan...setiap yg idup ade psgnnye...psgn yg tpat...!!

NoTy GiRL said...

stuju!!!sumenye da dtntukan tuhan...setiap yg idup ade psgnnye...psgn yg tpat...!!