Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: JUARA AF yg(dot dot dot!)

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






04 August 2007

JUARA AF yg(dot dot dot!)

belum reda lagi cite dia yang tongkang mabuk dekat pusat karaoke sekarang ada cerite baru.. tengok lah gambar gambar kat bawah ni PASTI BANYAK YG TERUJA! apa lagiiiiiiiiiiiiii jalankan tugas anda dengan berita yang sudah lapuk tapi sang JUARA ni tak mengaku menjalinkan hubungan dengan MINAH KERABAT ala2 bapuk nih.. hahahaha..tengok sendiri




mcm bapuk tak?



caption minah tu dekat PASSION


ni dekat wedding siapa pon taktau..janji gambar adaaa





bercuti di kuta bali


bercuti di germany




gambar ni macam baru bangun tidurrrrrr




cam tak pakai bra je minah seblah tuh!

http://www.friendster.com/user.php?statpos=bc&uid=15914571


motif royal party ada christmas tree bagai??
nak kata deols penganut agama kristian pun tak gak,,,,
bukan ke sultan tu ketua agama islam lagi?

ke celebrate christmas so that nampak cam western dan high class??
alahai melayu....low self esteem..after 50 years merdeka pun still need validation


kwn se clubbing ngn fazura tak silap muke ni minah kan? pasal mcm familiar penh nmpk jek pix dia kt cni

agak2 korang kalau camni punya gaya...dapat ke si leher pendek tu mengekalkan 'teghuna' dia???
lelaki 'beriman' sure dpt kontrol napsu kot..



Hmmm......aku dah agak dah citer ni betul...dlm 2,3 taun lepas aku dgr...tapi aku diam je lah...ade lah kwn2 yg bagi tau..dorang bagi tau sbb dorang tau aku suke gak layan lagu2 and show zahid ni..in terms of quality dia mmg bagus lah..

Bab perangai mak oi takde ape yg tak leh disangka pasa dia ni....ramai dah nasihat kan dia tapi degil...mmg dia tak ngaku dia ada affair ngan kerabat ni...affair yg mcm mana aku tak tau lah...serious ke..memain ke...atau pon yg lelain..ada gak yg aku dgr...tapi tak leh la nak citer sgt....tapi skrg ni rasanya mcm dah serious kot...ni pon bedasarkan gamba2 tu lah..so betollah org cakap dia pegi German dulu...minah ni support ye....fuhh...dia kata pegi German utk tgk bola je bukan nak bersuke rie...hai...kesian mak ko zahid.... mamat ni cakap 10 satu pon leh susah nak caye...sangguip batalkan ape2 pon sbb nak mengekor gi oversea ngan pompuan ni

Dulu zahid ni ade lah naluri nak berubah tu...dulu tego gak pasal perangai dia...Alhamdulillah ade gak la nampak hasil tapi tu lah kan dorang ni bile tego kasi alasan...bile tak ditego makin menjadi2....yg aku heran tu dah mcm tak tau diri tu org islam dah....bebas sebebasnya....hukum Allah tu dah jadi mcm utk kawen..mati ngan nikah je yg nikah tu pon da kawen sebelum nikah kot...what do u expect biler tgk gambo mcm ni....mestilah lebeh pada tu lagi....

Tgk pada gambo tu ada yg muke mcm tgh high lah....clubbing lah...bepelok sana sini lah...seems mcm stay together je....sbb ade muka mcm baru lepas bangun tido...Astaghfirullahhala'zim...buat di cabot nyawa masa tu ape lah nak jwb ye....ni yg kite nampak..yg kita tak nampak...Nau'zubillah Minzalik...patut lah dia suke pegi lua negara rupanya..ini kejenya...tapi sape berani tangkap dorang...sbb pompuan tu kerabat..brani ke JAIS nak tangkap...silap2 dorang yg kene nanti....tu sbb zahid berani wat ape je...dia tau dia ada byk back up..

Sayang seribu kali sayang zahid oi....bakat bagus...tapi attitude Allah je yg tau..kalo dah ngan kerabat ni korang pepaham je lah..idop mcm org putih...bar pon ade kat rumah...kalo za8 da join golongan mcm ni...mmg susah nak bertemu ke jalan Allah balik...kita doa2 kan kalo dorang betul2 suke kawen..jgn mcm ni...tak takut langsung ye dgn Tuhan...Sounds a little bit traditionalist....nampak kawen tapi tak nikah lagi...

3 comments:

Anonymous said...

haha. she looks like princess fiona from shrekkkkkk. omg. damn funnyyyyyyy!!!! hahahahahhahahahahah

Anonymous said...

tak yah la kite berburuk sangka... jgg meneka2 apa yg kita tidak nampak. Hanya Allah je yang tahu apa yg diorang buat , kita tak yah la teka meneka...

Walau apa pun yg dibuat oleh mamat ni, Allah pasti membalasnya. Kita juga tidak terlepas & terkecuali walau 1 saat pun...

pikir2kan lah...

wassalam

tutekx said...

Easy Get Money :
1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free.
2. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral
3. Create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; https://www.paypal.com/row/mrb/pal=DRV7BMWZB45NWWhen asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it.
4. You can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
5. Thats is it. So Simple and I swear it works.I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
6. Try Now Click Here

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free.
2. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral
3. Create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; https://www.paypal.com/row/mrb/pal=DRV7BMWZB45NWWhen asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it.
4. You can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
5. Thats is it. So Simple and I swear it works.I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
6. Try Now Click Here