Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: SYELLA - Artis Malaysia Paling Seksi!!!

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






28 August 2007

SYELLA - Artis Malaysia Paling Seksi!!!

aku br aje baca pasal tajuk kt atas tu pasal syella dlm majalah mastika. mastika dgn bangganya menobatkan title tu jatuh pd syella. tak faham aku
majalah tu kata yg syella ni cantik, putih, gebu, dh pndai pkai seksi dan mcm2lah yg aku rasa ntah apa2..

itu satu hal dan yg satu hal lg aku rasa nk muntah bila baca statement syella tu bila diinterview. dia kata yg (lebih kurang mcm ni):

- klu dia jln kt klcc, blh katakan semua lelaki akan menoleh padanya, dengan kata lain lg, mengorat dan bg bunga...
- ada dato' yg menawarkan RM30,000 klu dia sanggup jd kekasih dato' tu..
- ada lelaki yag sanggup byr RM3,000 klu dia berkaraoke dgn lelaki tu.
- ada dato' nk bg banglo klu sudi kawin dengan dato' tu..
- pd harijadi, dia ada terima hadiah permata yg begitu mahal harganya..
- sehari slps harijadi (esok wkt tu) dia akan menerima 2 buah kete BMW 5 series..

korang semua percaya tk pd statement2 dia ni.. aku dh tk arat dh nk muntah bila baca semua tu.. cara bercerita mcm dialah artis paling top, cantik dan seksi di Malaysia.. perasan ape...

dan lg satu plk, cara majalah tu mcm nk menaikkan nama syella nie..

tolonglah bg pendapat korang..

Nie lg picture dia..
Aku xcaya lnsung dgn statement dia..
Perah santan btul la minah nie..




7 comments:

Anonymous said...

statement yg poyo....!
perasan lebih!!

rabbitguyz said...

semacam je..? macam nak "jual" nama dia je..? nak cari publisiti murahan ke..? ini statement syella tu kea atau majalah tu yg buat2..? entah apa2 ntah..

Anonymous said...

hahah. aku pun tk caye pd statement die. muke pun tebal dgn make up jek. exercise tu pun nk make up. aiyysehhhh!

Anonymous said...

tak kenal pun dia ni, penyanyi ke pelakon? kalau nyanyi lagu ape, kalau berlakon filem ape?

Anonymous said...

weh.... aku pon tak knal minah ni... btol ke artis??? porn star kape??? wakakaka...

Anonymous said...

hahahha aku rasa dia ni artis majalah kot. xtau lak aku dia penyanyi ke pelakon. tp muka dia slalu kuar majalah. dah ar mekap tebal nk mam. mmg mcm pornstar (aah exercise pon mekap sakan ahahah)

nape dia bangga jd artis seksi ha? bodonye artis skang..

Anonymous said...

muaka tak lawa langsung macam tepung bibir merah berjalan. Kalau boleh lawanlah Fasha Sandha ka Ct nurhaliza. X jadi spokeperson Maybelline pun. Mcm kimak ada lah