Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: WTF Lindsay? You're insane.

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






06 August 2007

WTF Lindsay? You're insane.

With Vanessa Minillo (Ex-host of TRL). And that is REAL knife.

screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.alt='Click here to
budak ni....memang dah tau dah...xleh nk wat apa dah????
inilah padahnya bila mak bapak cerai..mak pulak jenis mkn hasil anak..tu yg si lindsay buat apa pun mak dia si Dina tu buat tak kisah..

2 comments:

N A Z M I E said...

Askm Fuiyoh,
Lantang juga ye msg ko dalam comment nie....

K lah saya nak buat comment bukan pasal tu tapi pasal LL. tak sangka juga c LL nie boleh jadi macam nie.... Dulu bukan maim saya minat sgt kat dia masa lakonan nya masa dia kanak2. sekarang dia makin Bitch lah plak....Never thought about her life would be end like this....

nice blog u have...keep up the gud work.... :)

Anonymous said...

LL is a gorgeous.. great body and mind.. tp, hanyut dgn kemahsyuran dunia celebriti hollywood.. sayang die ada bakat.. keje die skrg keluar masuk rehabilitation centers.. ntah aoa lg masalah budak nie.. ish dier nie kene mandi bnga, manatau jd baik... hehhehee