Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Duit baru RM50

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






25 September 2007

Duit baru RM50




ni kan duit sempena sukan komonwel 98..
kire duit nih special edition ler...

4 comments:

karimdaud said...

Aku dah tengok la duit ni...
Bukannya duit baru pun cuma duit ni limited edition sempena sukom dulu.

isz_3707 said...

yeke?peliknyer..ada eh duit ni btol2?..aku ingat tipu sbb serial no dia 00000000..adake sesapa ada duit ni..meh la let go kat aku sbb aku mmg suke kumpul notes ni..hee

karimdaud said...

kalau ko nak duit ni, aku rasa ko bleh dapat kat ada satu kedai kat maju junction. groundfloor. sebab dulu aku ada nampak kat kedai tu. Tapi maybe mahal la sket.

isz_3707 said...

jauhnyer..aku kat jb