Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Edisi Siasat Kes Nurin

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






23 September 2007

Edisi Siasat Kes Nurin

1) Kalau perogol bersiri, tak mungkin dia simpan Nurin sehingga sebulan sebelum di sexually abuse...Adik Nurin meninggal sebab jangkitan bakteria pada rektum yg pecah akibat ditusuk dgn Timun dan Terung..Kemungkinan penjenayah ingin melepaskan geram

2) Kematian Nurin selepas Polis menghentikan wang ganjaran kepada sesiapa yg menjumpai Nurin. Kemungkinan penjenayah tunggu wang ganjaran dinaikkan, tp penjenayah kecewa apabila stu hari wang ganjaran dibatalkan terus oleh polis. Penjenayah kecewa lalu membunuh Nurin dgn cara sexual abuse utk mengaburi mata polis seolah2 jenayah itu dilakuakan perogol kanak2.

3)Rambut nurin telah dipotong pendek dan dikerintingkan. Jika perogol besiri, dia takde masa nak potong rmabut Nurin dan kerintingkan....

4)Persoalannya, dimana penjenayah itu mengkerintingkan rambut Nurin? Adakah penjenayah itu seorang pemilik salon rambut, atau mempunyai kenalan atau rakan sejenayah yg memilik salon rambut?

5)Kelibat wanita dilihat dlm rakaman CCTV....bermakna jenayah ini dilakukan lebih dari seorang. Jika perogol bersiri, jenayah dilakukan lone-ranger

6)Penjenayah mempunyai rumah dan kereta/van. Perogol bersiri selalunya merogol dlm semak jerr.....

Meh kita sama sama siasat kes ini....

5 comments:

kata-kataKEJI said...

Ni namanya, pembunuh licik, :) sexual abuse yg si adik nurin ni kene completely tukar satu badan budak ni.. tapi yg bab kerintingkan rambut tu tak amik tau la.. :) ok.. if kau kate penjenayah mempunyai rumah dan kereta etc. :) n perogol bersiri merogol dlm semak. Dlm semak ada ka terung? ada ka timun? :) Macam mana org pj datang ke wangsa maju gi pasar malam? :) mungkin, dah bertukar2 tangan, @ mayb salah satu sindiket budak2. :) Pembunuh ni mungkin salah seorang yg mengalami trauma hidup? sebab budak kecil, hilang mak bapak... tak ke dia memekik telolong menangis? so.. sedikit sebanyak menganggu emosi si pembunuh..

Kelibat wanita di cctv itu mungkin tidak tahu apa yg beliau tinggalkan? Siapa tahu?

Anonymous said...

hmmm....tapi pelikkan kalau lah betul perogol yg buat benda nie n perogol tu adalah lelaki...kenapa dia masukkan terung n those stuff sedangkan dia bleh masukkan dianya punya sendiri....hmmmmm??? aku pun pelik?? n kalau mungkin dia guna benda tu untuk pecahkan dara allahyarham tu so senang dia nak masuk takkan tak ada langsung sikit pun cecair orang yg rogol tinggalkan tu masa polis wat siasatan n bedah siasat, n peliklah bg seorang perogol tu wat camtu sebab biasa kes kes yg lain tak silap aku mana2 ada camnie semua mangsa rogol memang kena betul2 tak pakai alat2 cam timun or etc...tak gitu yall rasa?? or myb benda nie dilakukan oleh pempuan yg otaknya tak betul yg mungkin penah ada trauma hidup, or benda nie ader kaitan ngan ilmu2 yg kaum mana tah yg sesat ngaja so untuk lengkapkan ilmu yg diorang guna so diorang tangkap any budak n wat ritual tu yg allahyarham rambut kena potong etc....hmmmm??? mungkin andaian aku silap but aku harap perogol or whatsoever tu kena tangkap n dihukum setimpal2nya

Anonymous said...

aku rasa..
si lelaki yg jumpa..
si wanita yg bunuh..
SEBAB
si lelaki mahukan ganjaran dan cuba buat baik dgn nurin.. tp nurin ttp menangis..
sampai si lelaki ni rasa fed up sbb xde ganjaran yg tinggi.. dan dia tggalkan pada si wanita..
KEMUDIAN
si wanita dah panik dan tak tahu nak buat apa.. xkan nak bawak budak ni bersiar2 pulak..
nak bela x mampu..
jadi anda boleh pikir sndiri apa yg dia buat kalau sorg budak pmpn yg x dikenali menangis hari2 dan merunsingkan otaknya..
anda juga pikirkan anak sendiri menangis pon dah boleh mengundang marah ibubapa... apatah lagi tiada kaitan...
CARA DERA
nurin sorg budak tp dah menghadapi kes culik..
dia mnjadi takut dan mahu larikan diri.. tp dsbbkan nurin kenal siapa yg menangkapnya..
jadi si penangkap tiada jlan lain selain mbunuhnya..
wlaupon mereka tidak berniat nak mbunuh.. tp deraan atas nurin adalah satu ugutan jika nurin nangis dan ingin larikan diri.. maka si wanita tsebut akan mencederakan dia..
sampai mati.... :(

anda perlu menjadi CSI

Anonymous said...

pembunuh ni mungkin pada satu ketika dahulu, pembunuh sendiri atau ahli keluarga/ girlfriend atau isteri pernah berlaku kes seumpama dengan ini. hal yg berlaku padanya mungkin sudah dilaporkan kepada polis, tetapi disebabkan dia selamat, maka proses pecarian si penjahat/perogol itu tdk diteruskan pihak polis kerana sudah selamat dipulangkan. perasaan marah ini mungkin menyebabkan si pembunuh ini menjadi bengang lantas dilakukan kepada kanak2 yg tdk berdosa ini. jika dikaji, sebenarnya beberapa bulan sebelum kes nurin sudah ada 2 kes yg sama berlaku pada kanak2 lain di sekitar kg baru. foreign object dimasukkan kedalam vagina. agak bertuah, kanak2 ini dipulangkan semula (namun, terfikirkah, bagaimana hidup kanak2 ini, trauma!!). malangnya 2 kes ini tdk digembar gemburkan kepada public... maka org ramai kurang berwaspada. proses pencarian perogol tdk dketahui (ada atau tdk). sehinggalah berlakunya kes nurin ini, yg ketiga, mendapat perhatian media dan dibunuh. hairannya, mengapa diserahkan semula kanak2 ini? dikawasan lalu lalang, lebih menghairankan mayat ini diletakkan dihadapan cctv. mungkinkah plot si pembunuh utk mencabar kredibiliti polis kita?

tutekx said...

Easy Get Money :
1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free.
2. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral
3. Create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; https://www.paypal.com/row/mrb/pal=DRV7BMWZB45NWWhen asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it.
4. You can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
5. Thats is it. So Simple and I swear it works.I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
6. Try Now Click Here

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free.
2. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral
3. Create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; https://www.paypal.com/row/mrb/pal=DRV7BMWZB45NWWhen asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it.
4. You can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
5. Thats is it. So Simple and I swear it works.I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
6. Try Now Click Here