Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Rozita Che Wan

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






04 October 2007

Rozita Che Wan

buat kaki pembaca blog..dipersembahkan janda yang meningkat naik ...jeng-jeng just layan...kalau ada yang lagi gambar seksi2 uploadkan k...haha ...


Nie kalau anak dara lagi perghhh ramai yang tergiler2 kat dia kot..wakakaka dance.gif

11 comments:

NaRd said...

fuh..cair iman aku..jande pun jande la..kalo aku dpt..xlepas la..hikhikhik

Anonymous said...

memang cantik janda ni... aku yang pompuan ni pun, kata dia cantik... cam na la kalau orang lelaki...

lizard said...

nape la umur aku muda lagi n x beduit lak tu..kalo x aku dah try masuk minang dh janda ni..heheheheh

Anonymous said...

rupa dia ni lain macam sikit. especially bahagian pipi, kembang and tegang giler. sekali pandang macam muka anita sarawak (versi muda). mungkin terlebih make up kot till nampak macam pelik. cantik tetap cantik, but mungkin lawa lagi kot if tak over make up

Anonymous said...

dia cun tp tukan kurniaan tuhan ..hnye luaran jew.....
tuhan jd kan dia cntik sb tula keanggungan allah s.a.w
tp penah ke kite pikir ttg ketaatan kite mnyembah allah..
pikir la tu cntik sementara..
kalu dia nk ambik balik sekelip mate jew

Anonymous said...

Ugly people always say like that.Hahaha

ralph47 said...

ralph47:
This is one beautiful lady who has packaged. Her acting career is surely blossoming... Fell in love with her from 'Diari Ramadhan Rafique I'. Good luck & all the best in her choosen career.

Anonymous said...

kalau ye pun rasa diri cantik tapi jangan perasan sangat..cantik tu cuma tulang yang disalut kulit,,,mati nanti tingal tengkorak je...subanallah.

malaya said...

Memang cantik...beautiful face, breast and punggung...reeeally. What else do you want. Who's that stupid boy yg ceraikan dia?...oh God...

Anonymous said...

shes damn hot!!! feels like kfc myb.hehehe. yummy...

Anonymous said...

she's pretty, she was married to a pilot (read not poor man), but then a divorce. I wonder what actually happened.
if you have a wife this pretty, would you let her go, unless something about her that we don't know.
just wondering...