Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Pendapat Diperlukan

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






05 February 2008

Pendapat Diperlukan

Aku tengok komen2 aku dalam blog ni banyak yang mengutuk dan ada juga yang memuji.Aku tak faham.Aku nak mintak pendapat kau orang semua.Apa yang perlu aku ubah dalam blog aku ni?cara aku menulis?cara aku memberi komen terhadap sesuatu isu?atau lain?meh sini beri pendapat/cadangan/komen anda agar aku dapat betulkan apa yang salah.Insyaallah..Lagi satu aku mintak dengan cara yang baik,bagi komen/pendapat/cadangan pun dengan cara yang baik jugak lah.

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

22 comments:

Anonymous said...

bro..aku rase ko takyah ubah ape2 weh..biase la tuh..manusia..
takkan kite nak buat sume org suke kat kite kan...
so..pendapat aku..be yourself!
takyah dgr kutukan org..
and aku akan terus support ko!
k?
best of luck bro!

Tong Sam Pah said...

aku nak suggest ko letak nama ni utk domian baru ko : alanchow.com

Fuhhh! mesti naik punya!!!

aloha said...

aku masih menunggu nama2 seperti anti-fuiyoh, tokmo porno, robbierotten and konco2 nye utk bg komen kat sini. nak tgk sikit ape yg diorg nie nak sebenar nya..

aloha said...

Aku sebenarnya pon bodoh mcm anti-fuiyoh, tokmo porno, robbierotten and konco2 disebabkan terlalu banyak membaca entry kat blog ni. Jangan layan aku, nanti korang terjangkit. HaHaHa!!!

Anonymous said...

Si aloha ni dah giler agaknya.

活動事例紹介の調査結果 said...

1.1 国際交流基金が取り組むCSRとの連携・協力事業とは
1.2 中国CSR事業の概要
1.3 報告書の構成・執筆者
・ 第2章 中国におけるNGOの発展とCSRの特徴
2.1 中国におけるNGOの発展と企業の社会貢献
2.2 中国企業のCSR発展の傾向と挑戦
・ 第3章 中国における日系企業の社会貢献活動に関する現況調査の結果
3.1 中国における日系企業の社会貢献活動の課題に関するご意見伺い(アンケート調査)の調査概要
3.2 企業概要(進出時期、進出形態、事業内容、従業員数と構成)
3.3 CSR(企業の社会的責任)で特に配慮していること
3.4 会貢献活動の実施状況と目的
3.5 社会貢献活動の展開方法
3.6 社会貢献活動の課題
3.7 社会貢献活動の実施にあたって必要なサポート
3.8 社会貢献活動を行っていない理由と今後の取り組み意欲
・ 第4章 日系企業の社会貢献活動の事例の概況
4.1 社会貢献活動の事例紹介に関する調査概要
4.2

社会貢献活動事例紹介の調査結果
(1) 活動主体
(2) 活動分野
(3) 活動内容
(4) 実施時期
(5) 事例にみる社会貢献活動の特色
・ 第5章 日系企業インタビュー調査にみるCSR /社会貢献活動事例
5.1 日系企業インタビュー調査の概要
5.2 日系企業インタビュー調査結果
・ 第6章 中国における日系企業の社会貢献活動の促進のために
6.1 社会貢献活動の目的・ねらい
6.2 社会貢献活動の課題
6.3 社会貢献活動の今後の方向性
・ 第7章 国際交流基金の取り組みについて
7.1 今までの取り組みと今後の方向性
7.2 国際交流基金の今後の具体的な取り組み

भारतीयों के ख़िलाफ said...

मुंबई में उत्तर भारतीयों के ख़िलाफ़ हिंसा के बाद राज्य सरकार ने महाराष्ट्र नवनिर्माण सेना और समाजवादी पार्टी के लगभग 75 लोगों को गिरफ़्तार किया है.

महाराष्ट्र नवनिर्माण सेना और समाजवादी पार्टी के लगभग 75 लोगों को गिरफ़्तार.

भारतीयों के ख़िलाफ़ हिंसा के बाद राज्य सरकार ने महाराष्ट्र नवनिर्माण सेना, भारतीयों के ख़िलाफ़ हिंसा के बाद राज्य सरकार ने महाराष्ट्र नवनिर्माण सेना.

peninglalatun said...

byk siot bhs..mcm paham je.woi..terjemah la weh sape yg anta tuh!

Anonymous said...

Tu semua mencarut tu. Buat dosa jer kalau kita paham. Ni anti-fuiyoh dari Korea ngan Madras agaknya. Huiii.... takotttt!!!!

Anonymous said...

Biaselah Alan..

Silap orang lain kita nampak, silap diri sendiri sume tak nak ngaku...

teruskan Alan...aku akan sokong ko (",)

Nur Farhana Hamzah said...

Mungkin banyak isu yang dikomen adalah isu remeh dan isu peribadi orang yang tidak perlu diperbesarkan…ada certain part saya tgk komen awak yang kurang menunjukkan kematangan…selari dengan usia awak juga..:) ada entri dan komen awak yang saya rasa mcm…”alaahaai..ini pun nak tulis ke” tapi a blogger reflects itself by his entries…oleh itu saya tidak pernah anti pada fuiyoh…Cuma saya rasa kelebihan blogging awak boleh dimantapkan lagi by time and as the maturity develops…org yang anti fuiyoh..pendapatnya juga spt saya…tp mereka lebih emosional…saya salut awak-belum SPM mampu ada aura sebegini…saya yang 3rd year medic pon x mampu..guna kelebihan awak kearah kebaikan ok :)

real aloha said...

aloha said...

Aku sebenarnya pon bodoh mcm anti-fuiyoh, tokmo porno, robbierotten and konco2 disebabkan terlalu banyak membaca entry kat blog ni. Jangan layan aku, nanti korang terjangkit. HaHaHa!!!

05 February, 2008 16:39

Anonymous said...

Si aloha ni dah giler agaknya.

05 February, 2008 16:40

nampak sgt nak sabotaj...nie mesti geng2 anti fuiyoh...cuba korg tgk masa dia pos komen tu.. beza 1 minit..ade gak manusia bangang tahap keldai cam nie..nice try dude..haha

real aloha said...

Aku pon kira bangang tahap makbapak keldai, cuma aku tak mengaku. HaHaHa. Sorry Dude.

cupcakes said...

aku xde nk komen byk. i come here for leisure reading. post2 ko semua ok, and boleh improve lg utk post2 akan dtg. :]

Anonymous said...

ntah la bai..diorang ni bukan pandai sangat layan blog..stakat wat blog kat prenster tu bley la..tu pun blom ttu lagi best..pepun Ok je blog ni..stakat nak ilangkan boring duk pejabat..kira bley la dapat 2 1/2 bintang..

Anonymous said...

kau nk tulis ape pun,tulis la..tp seblom post,check dlu kesahihan citer2 kau tuh..etika..wartawan,kalau silap tulis,bleh kne saman..kau tulis mcm2 artis2 ni takde pluang nk defend ataupun counter balik..kau rase adil ke?just sbb kau ade freedom utk tulis kat blog,kau takleh la suke2 je tulis..cntoh,katekan la aku ni nas t ke,adik die ke,bapak die ke..aku bace kau tulis..pdhal citer tu fitnah..adil ke?satu lagi pasal hukum hakam..check dlu..taktau jgn men hentam..sesat umat islam kau buat nnt..kau jugak yg seksa nnt..kau tulis mcm2 seolah kau tau hukum hakam agama,dunia..tp yg ade kat blog kau ni salah..kalau tak tegur,aku berdosa jugak..kau dedah aib org..katekan la nas t tu pegang tgn adik die..kau agak bape besar dosa kau?baik kau bunuh 100 umat islam..kalau die pegang tgn bukan muhrim pun,die akan dpt balasan..kau nk canang psl pe?jgn main2 psl ni..kau bukan tau kau mati bile..buatnye esok kau mati,arini kau fitnah org..kau agak2 la tingkat baper 'hotel' kau nak duduk kat akhirat nnt..byk org yg backing kau sbb derang pun kurg fhm ttg agama..ade yg backing sbb sonok dgn gosip2 ni..takkan org mcm ni yg kau nk ikut?ade org yg bg komen ikhlas,bernas..itu la yg kau kne ikut..ape2 kau tak paham psl agama,tny..internet ni mcm2 ade..yg baik ade,yg buruk ade..'hotel' kau tu nnt,bgantung pd ape kau pilih nk buat pasnih..blog kau lingkup aku tak untung,tp kau masuk syurga,aku suka..wallahualam..assalamualaikum.

Fuiyoh! said...

thanks Anonymous 06 February, 2008 09:53

Aku akan cuab ikut apa kau buat.

peninglalatun said...

pergh,,pjg gle kne komen.ak pon sokong ah ape dak atas ni komen.ak xtuju kt ko sorg je (memandangkn ko thp adik-mude-5thn-dr-aku)..ak ckp kt sume la tmasok ak..jgnla sesedap n suke2 ati je jump into conclusion ..jgn cpt mnghukum org.cth la..lps ko boh gmba dlm ni..dh tnyate artis tu buat salah ape2 ke..jgn komen lebih2..condemn lbh2.be more matured in giving comments.it reflects ur personality jgk dude; being a judgmental. so, nk komen berpada2 la...cube bygkan ko buat salah sket, org dh heboh2 kt blog diorg..ape ko rase?empathy sket..all in all, ur blog can b improve n ak suke

loklaq said...

teruskan aje kerja buat kau nih..jangan ambil pot apa diaorang nak kata...

sucagwale said...

komen yg panjang tu btol ler...aku setuju ngan ape die kate...
ade hadith nabi pasal bukak aib ni..dan ade hadith kate gak pasal hukum karma..

kama tadini..tudan...

sebagai mana kamu buat kamu akan dibalas....

buat la yg terbaik...

kite manusia akhir zaman...

insaf aku bace komen yg panjang tu..huhuhu

Anonymous said...

sucagwale is an idiot!

Muhammad Suhaimi said...

aku suka coz penyampaian senang dan tak berserabut... teruskan...