Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Amy search and wife

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






26 April 2008

Amy search and wife



sejuk mata tul ler tgk amy ngan wife dia ni.... respeklah ngan bini. dia... tgklah amy ni... walaupun rockers... dia bangga bini dia pakai tudung.... aku dgr citer dlm family amy ni ramai gak yg join tabligh.... aku doa amy pun agak pergi ke arah itu gak... semoga Allah bukakan pintu hati dia utk berdakwah di jalan Allah.... Aminnnnn

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

3 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah... ni namanya kalau Allah nak bagi hidayah dan petunjuk die tak kira siapa... sekurang2nya Amy dah ada kesedaran...

artis2 yang lain bila pulak?? nak tunggu sampai umur 65 tahun ker??

Gua respek sama lu Amy

Anonymous said...

erm..tuan haji amy...nabilla camne erk ..??

imranK said...

sume org buat silap...so knp nak ungkit2 pasal nabila???