Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: "buah" Awal

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






14 April 2008

"buah" Awal

http://img72.imageshack.us/img72/6296/awal01vq4.jpghttp://img265.imageshack.us/img265/1636/awal02qy1.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/6665/awal03py3.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/5839/awal04rg5.jpg
tersembul buahnya... skrng ni musim menuai dah ke? kelmaren buah ju..ari ni buah awal.kalau Awal baca, pasti pas ni dia duduk berkepit.. cam Ramli MS duduk sekarang selepas kantoi dgn buah kat diari tempohari

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

13 comments:

Anonymous said...

wow besarnya buah i like it

Anonymous said...

sedapnya kalo dapt buah awal

Anonymous said...

sedapnya kalo dapt buah awal

Anonymous said...

sedapnya kalo dapt buah awal

Anonymous said...

korg ni gay ke, mmg pelacur?

Anonymous said...

bodo sial ko ni
gambo gini pn ko nk tayang
mmg dasar gay
cm sial

noneoftheabove said...

encik alalalan.
awak x perlulah nk aibkan org camni..bkn dia sengaja nk tyg buah dia tu..its noy funny.. camne kalu ada org snap gambar awak dlm keadaan awak x perasan sst yg mengaibkan berlaku kat fizikal awak (cth zip seluar lupa tutup ker? n org post kat internet? atau may b bkn awak yg terkena, may b salah sorg sedare awak ke family awak ke...? pikir dulu apa kebaikan nye n ape keburukannye..k. dis is juz a little advice for you.

Anonymous said...

tu kain seluar tu la! aku pun ada satu seluar camtu. memang kena selalu 'gosok' kalau tak timbul camtu la. sapa la yg jaga prop ni weh...

cupcakes said...

org2 yg gila.. [referring to top comments]

Anonymous said...

jgn buat cerita mcm ni lagi memalukan

Anonymous said...

jgn buat cerita mcm ni lagi memalukan

Anonymous said...

itu seluar cutting nya memang mcam tu... org yang otak kuning ja akan prasan pastu buat angan angan... aku tengok tak der mende pon... kalu betul pon buah dya besar camtu... ko jeles ker?

Anonymous said...

rsnye gambar mcm ni tak payah la nk kecoh2.. ni kire bleh memalukan org..