Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Hujan 'Fucked'

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






26 April 2008

Hujan 'Fucked'

kena 'fuck' oleh penonton di j.b underground gig kesian......kesian......
yg last aku dgr f*ck mainstream...
kirenye diorg anti mainstream...
klu letak artis2 mainstream mn2 pun kena f*ck gak la kot...
anyway support la local scene kitaa =]




--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

13 comments:

Anonymous said...

knp hujan nie kn fucked konsert dorang x best ke??

Anonymous said...

it was fucking hilarious!

Anonymous said...

i hate hujan after their has entered mainstream...they were just not themselves anymore..fuck mainstream

Anonymous said...

hahaha orang yang tak dapat terima orang laen dah famous.

cupcakes said...

aku lg kesian kat bdk2 yg memf*ck kat bwh stage tu.

Anonymous said...

mainstream tu amende?

Anonymous said...

sejak bile
hujan Mainstream?
aku x tau pon..
hoho

noin said...

erm biar kn je diorg nih.
fuck kt hujan tp stil dtg gig diorg gak.
mende uh?

hail to hujan!
go go!

Anonymous said...

BODOH ARR SAPE FUCK HUJAN..

biarlar mamat tue perform.. dengar udah... fucked macam lar korang hebat sgt.. ni lar org kite.. org indon diorang xfuck lak..

Anonymous said...

dorang kene fcuked bukan sbb dorng dh mainstream. sbb hari tuh, before dorng perform, penyanyi Hujan tuh kate kat crowd;

"Gays & lesbians semue, sile pergi belakang.". die x kasi dorang dudok depan stage.

Agak jahat ah sbenanye. Tu yg dorng kene fcuked tuh.

Anonymous said...

lol,itu bukan gig hujan la...haiyoohh..cube ah pikir kalo itu gig hujan buat pe diaorang nk bzr duit pgi??...itu x slh gig band2 hardcore semua..mane x diaorg benci hujan..tetibe sesat...yg psl "gays n lesbians" tu pn..i knw its kinda harsh tpi....bagus la hujan x sokongkan?? mat2 lembut ni semua patut sedar diri skit...

Anonymous said...

lol,itu bukan gig hujan la...haiyoohh..cube ah pikir kalo itu gig hujan buat pe diaorang nk bzr duit pgi??...itu x slh gig band2 hardcore semua..mane x diaorg benci hujan..tetibe sesat...yg psl "gays n lesbians" tu pn..i knw its kinda harsh tpi....bagus la hujan x sokongkan?? mat2 lembut ni semua patut sedar diri skit...

Anonymous said...

sape yg lembut?? sape yg jht?? hujan ke?? aku tak tau lar sgt psl hujan, tp audience tu mmg xsopan lngsung.. klo artis pn ade yg xbtul, ni kan lagi org biase.. conclusion>>jg lah diri, keluarga, dan org yg sewaktu dgnnye dlu ye..