Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Peluk dan Cium

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






02 April 2008

Peluk dan Cium










Her exact words dalam video tu!




--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

7 comments:

Anonymous said...

Gelojoh jugak pompuan-pompuan Melayu ni yek!

Anonymous said...

tak kena gam pulak si anuar ni.

Anonymous said...

yg pompuan terhegeh2..yg lelaki ini tu syahdu kemain lagi dpt ciuman/pelukan.. yg camtu x kena gam lak? yg faizal dulu bka baju jer,bukan kasi raba pon..kena gam. ntah pape laa..

Anonymous said...

haish perempuan2 ini..tkde husband ker?..haish2..ape la..

Anonymous said...

mak ai...seko2 yg pakai tudung g pelok cium. bodohnya manusia....sapa yg desperate skang ni ek? bodoh bodoh sekali.

hee..kalo dah gay tu, kena rogol ngn pompan hot cemana pon xda efek ar. hahahahhahahahaha

Manjaku Sayang said...

Apa la punya komen ni??? Kasilah komen yg membina... Memang pon yang peluk tu salah, tapi yang kena peluk tu pon nak kena tegur gak. Walaupon nak jaga hati peminat, tatasusila dan hukum dlm Islam pon nak kena jaga. Bab dia gay ke tidak, saya tak berani komen sbb saya tak tahu. Cuma saya harap Anuar kena prihatin tentang perkara ni walaupon saya rasa benda ni dah lama berlaku. Selamat maju jaya Anuar Zain.

Anonymous said...

anuar tak rase geli ke