Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Gambar terbaru Sein Ruffedge, Nana FO3 and anaknya

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






27 May 2008

Gambar terbaru Sein Ruffedge, Nana FO3 and anaknya

gambar terbaru Sein Ruffedge, Nana FO3 and anaknya
The image “http://farm4.static.flickr.com/3044/2516874785_d462d610b7_o.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://farm3.static.flickr.com/2201/2517696348_6cf475103f_o.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Kenapa sein lebam bawah mata dia?tengok macam tak bahagia je family mereka?

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

7 comments:

Anonymous said...

sesuka ko je nak kata org tak bahagia...ko nak diorg dianggap bahagia klau amik gambar camne?tgh *** atas katil baru kata bahagia??

mata lebam?!biasalah dah ada anak...kdg2 kenalah b'gilir jaga anak tgh mlm kalau nangis..mcm parents ko dulu susah payah jaga ko masa kecik dulu..tulis tu cuba guna akal cikit alan oii..

Anonymous said...

kenapa asyik amik post org laen je.... mmg ko mintak izin... tp xde originality

Anonymous said...

tgk gambar jer dah kata x happy? x logik langsung..suke2 ko jer wat theory yek...?
ntahpape laa...

Anonymous said...

amboii nana....
makin chubby.
huhuu

ikan_mati said...

mmg lah nana makin chubby.. dah selalu kena pam ^_^

Anonymous said...

dah ada anak tu bahagia lah tu bodoh... tak bahagia takan leh ada anak..... muka lebam mungkin kena tumbuk.. kat samseng ker accident ker... apalah bodoh sangat kau ni... lembab

arab samseng said...

fuhh nana fo3.
dulu aku minat dia bai.
aku mntak alamat email dia.
dia kasi.
tp sygnyer.no fon dia x bg.
hehe.
aku minat dia la.
ntah la.minat tang mana pn aku x tau.tp yg pnting aku minat.hahaha.
mata laki dia lebam pasal anak dia tendang.
yela..xkan la nana nk tumbuk kot!
hahaha..ape la..