Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Noh Hujan

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






31 May 2008

Noh Hujan

The image “http://i76.photobucket.com/albums/j21/azmanshukeri/noh-1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Sungguh bapok!
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

11 comments:

zul randy 241 said...
This comment has been removed by the author.
zul randy 241 said...

mmg bapok pun..
hu4..

aliya_ said...

Haha gela gay pic dy XD

Anonymous said...

ape da korang ni.
snap kamera bknyer boleh dipercayai.
kdg2 flash light tepat pd wktu dia sedang buat mcmtu.
mna kite tau beb.
sedap main ckp mcm bapok jer.
ape da..
ntah2 dia tgh ckp "sy xde duit"
tau2 photograper amik gmbr dia.
kan sama tuh..

Anonymous said...

hahaha...aku kenal sgt noh nih...
yg aku tau tuan punye blog nih yg mcm bapuk...
cbe usha myspace die..wakakaka

Anonymous said...

xdek mknenye da indie bapokk...

Mr.Hikano said...

Salam empunya blog...

kalo da xde crite tu...jgn la plak kutuk2 org lain utk menghangatkn blog ko ni...tmbh2 dosa plak...sekadar nasihat je..

peace...

Anonymous said...

hehehe...aku rasa muka dia lagi nampak jantan dari tuan punya blog nih... 1st time aku tengok gambar tuan punya blog nih pun aku ingatkan bapok dah...hahahaha...cermin la diri sebelum nak mengata org bapok tuh...

Anonymous said...

oit setan
noh memang bapok
kerek giler bapok nih.
masa gig kat JB arituh sedap jer aku show him my middle finger and shout out loud, fuck you!fuck you!fuck you!
oit hujan bapok..
datangla gig kat kelantan, kitorang nak balik telor nih.
datangla datangla
lagu dah la macam the stroke
indie konon
pegi pengsan la ko
kalu dah rapper tu rapper jgak
mencemar duli indie jer ko ni. bapok bapok..

Anonymous said...

bukan setakat bapok, mcm muke anjing..

as i am said...

haha taklah..
dia saje je pose macam tu..