Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Yasmin Ahmad: Gambar semasa masih seorang lelaki

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






23 May 2008

Yasmin Ahmad: Gambar semasa masih seorang lelaki

Banyak gossip yang mengatakan bahawa Yasmin Ahmad dahulunya dikenali sebagai Zulkiflee Ahmad, peserta akhir Bintang RTM tahun 70an.

Ini bukan apa saja nak bagi tahu rupa Zulkiflee Ahmad yang pernah merakamkan lagu bersama rubiah lubis untuk lagu Tunggu lah


But if benar kata2 org yang dia ni khunsa dan selepas consult Majlis Agama (secara sah) dan selepas itu dia memlih untuk menjadi wanita, aku rasa tiada salahnya. Khunsa pun makhluk Allah jugak, dia tidak minta dilahirkan begitu, kan?

Berilah dia peluang untuk meneruskan hidup dia sebagai seorang wanita... Jika itu lebih bagus untuk dirinya, then let it be....

Lihatlah sendiri dan nampak tak sama ada persamaan antara Yasmin dan Zulkiflee.






-------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

10 comments:

computerevo.com said...

shocking!

Anonymous said...

Manusia ni ada 3 jenis. LELAKI , PEREMPUAN dan KHUNSA .KHUNSA mempunyai 2 jenis alat kelamin(rahim x pasti) .Empunya diri nilai diri sendiri dan jika rasa cenderung kepada satu jantina,boleh pilih jantina itu sebagai identitinya . Ini idak , badan sihat sbg lelaki , tapi hati terasa 'lembut' , terus jadi 'auu' . Dak pun , lahir sbg perempuan tapi pilih jadi lelaki . Itu semua hormone imbalance dan pengaruh sekitar .Guna la fikiran dgn ilmu yang betul , bukan ikut perasaan dan lalu terjerumus dan menjerumuskan orang lain kepada kerosakan . TQ

Anonymous said...

betul ke dia dulu lelaki??
patutlah dia sll wat movie yh selekeh!!
lagipun citer gubra ngan sepet bkn best sngt ada ke ptt wat pompuan berkemban!!
eei geli giler!!!!!!

Anonymous said...

nmpk mcm dea jadik laki lg cun je

cupcakes said...

ye kalau org tu lahir khunsa, dia boleh pilih kecenderungan dia lebih ke arah male/female &buang salah satu alat kelaminnya. wallahualam.

Anonymous said...

khunsa ke tidak, he is god's creation, Yang korang dok mengutuk just because he/she doesn't appear normal. In fact, what is normality? Basically an established notion of human made up word to control people.

Thank god she made great films, something that people need to ponder, evaluate and respect.

Anonymous said...

bukan salah dia

Anonymous said...

hahaha siyess shittt aku terkejutt...bagus aa korang

-3211

HKY said...

Tapi kalau tidak kerana beliau aku rasa industri filem malaysia takkan dapat maju dalam masa terdekat ni, kan kan? =]

Anonymous said...

Mana nak cari mp3 lagu dia? mesti sedap kan.