Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Tentera

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






21 June 2008

Tentera


sexynyaa kot

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

13 comments:

Anonymous said...

ehehe...ade muffin

Anonymous said...

opss perot dah nak terkeluar.. yaikksss

Anonymous said...

perut berlipat2...

nge! said...

ha3 korg ckp mcm la prot korg smart sgt kan...geli konon..ceh

stendet a perot telebih sket...xde a smp lipat2 pon....

tp sbg artis yg nk menunjukkan perut aku rase die ni patut a work up sket..bg abdomen lg flat dan menarik..

ANti Bukak Aurat said...

to nge!

dah kalau perut berlipat camtuh...tak payah la nak tunjuk perut...
yg penting..tutup aurat...buat ape nak bukak bukak...nanti kena rogol, salahkan perogol tuh pulak...
padahal si kena rogol tuh yg bukak sana sini, tayang bonjol sana sini...

Anonymous said...

perrghh....perut boroi...huduh skali..tapi kaki...ehem2

Anonymous said...

pemusnah islam.

cupcakes said...

ait, ni gmbr baru ke gmbr lama? fasha cakap da xnak seksi2 lg?

sharz said...

nie fasha kn??

Anonymous said...

ganas betul

nge! said...

ha3 klo da artis tu..konfem bukak aurat pny laa...

baek ko anti artis je...

Anonymous said...

Aku suka dia seksi, cantik pulak tu..

Anonymous said...

Ini macam punye askar kalau aku jumpa kat hutan aku tak tembak pakai M16 aku pakai pistol air aku ajer.. itu pun aku suruh dia keluarkan.. warkakaaka