Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Polaroid 1

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






12 July 2008

Polaroid 1

Seperti yang dijanjikan nah ini gambar hasil camera polaroid(instax mini 7) aku
http://alalalan.com/2008/06/instax-mini-7.html

The image “http://a634.ac-images.myspacecdn.com/images01/39/l_2ad042b219ac8d3d76f327587d0f7c29.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Naza The Times (aku berjaya dapatkan t/tangan dia)
The image “http://a845.ac-images.myspacecdn.com/images01/109/l_c1fca49a7ceece2da717f5e10baa7a74.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
nini.kamera ni lemah pada matahari.nampak tak ada dot biru kat atas sekali
The image “http://a39.ac-images.myspacecdn.com/images01/21/l_6cc36cf208b53628d3218d87340465ae.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
shazana

The image “http://a343.ac-images.myspacecdn.com/images01/40/l_026ab0cd3b15adeca05d46209064a6f6.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
???,chak,nana (kl indie fest)

The image “http://a993.ac-images.myspacecdn.com/images01/39/l_f5f2fbfc8ac3e89cf4586801374c54f0.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
shell,zidane,zack

The image “http://a964.ac-images.myspacecdn.com/images01/71/l_f8538b5d96d90221a368a6acf5e99853.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Nana,???,Illey,Farah,???

11 comments:

Anonymous said...

hello,mana nak dpt kamera instax mini tu?kat area shah alam tau x kat mana nak dpt

deennasour said...

wahai kau!!
mana kau beli itu polaroid?
aku mahu satu~
di manakah!!! tidak!!!
argh!!!!

Anonymous said...

bitches represent..? check pic ke 4.. biatch!!

Anonymous said...

alalan..knalkan aku kat shazana...ahahahah..kasi no. phone die leh??ahahah

Anonymous said...

hipokrit la ko ni...kalo la sume pic ni kawan2 ko,mmg ko pon same jenis ngan gmbr2 len yg ko post kat blog ko nih...ko pon same suke g tmpt2 hiburan pastu ko nk salahkn artis2...mmg sume jatuh kat batang hidung pula laa..sedar la sikit..

Anonymous said...

sama mcm artis la jugak.....ingat baik sebelum ni

Anonymous said...

benci tul la kwn ko yg rambut karat tuh..mmg mcm bitch..ckp la kat dia yg reader blog ko nih ckp dia tuh bitch...same je ngan artis2 mesia ni..ntah2 ko lg truk...komen org len pandai jer..skg dh kene btg hidung sendiri...

Anonymous said...

hehehe apalah si alan ni...selama ni bkn main dok korek arkib cari gmbr artis2 lama dan baru yg seksi2 dan sebagainya...tapi dia pun tak semenggah mana...kelakar plak rasa lutut aku ni...huaahaahaa

Anonymous said...

pelaaa u niii
ckap orang je lebiwhhh

Anonymous said...

ludah kelangit pehtu kena batang hidung sendiri alan ni..

Anonymous said...

BLOGGER YG BODOH!!!!!!