Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: wtf?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






27 July 2008

wtf?


sapa pompuan nih?? macam geli aje... bajet menghairahkan la tuh!??
jantan ngokngek nih bF puteri sarah tu kan??


--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

25 comments:

Anonymous said...

nape si pompuan tue pakai spender lg? cabut jela, bru nmpk perfect! atas x tutup pon

wugiwug said...

HUDUD AMAT DIPERLUKAN SEKARANG AGAR MELAYU KHUSUHNYA YANG MONOPOLI RATING SEKSI MAUT SEDAR PENTINGNYA AGAMA STATUS DALAM I.C DIORANG...

Anonymous said...

oo.. so org India/Cina Muslim yg buat kerja mcm tu boleh la? sebab dorang kan BUKAN MELAYU

Anonymous said...

1)sebagai perempuan cemburu melihat badan die yg cantik

2)sebagai org yg mempunyai ilmu kesian tgk tak berbaju

3)sebagai muslimah tgk :rase sedih kerana x dapat bantu

4)sebagai melayu:rase malu sekaum

5)sebagai anak perempuan:kesiankan ibunya ada anak macam ni

6)sebagai wanita: rasa terkilan kerana adanya perempuan mcm ni kaum lelaki masih pandang wanita sbgi bahan memuaskan nafsu

bukan nak judge atau menghina.sbb cara hidup berbeza2.pendidikan berbeza2. ini pendapat sahaja

Anonymous said...

pergi mampus.... kalu jumpa hukumnya bunuh jer pompuan dan lelaki macam ni.... memalukan org islam dan melayu tidak lupa juga mak bapak diaorg

Anonymous said...

Itu bukan perempuan, tu mak nyah la.. yang lelaki tu finalis hero remaja(kapel ngan puteri sarah tu)..

Tak habis2 nak rasa malu sbb melayu - melayu tu bangsa dan bukan agama!!! Kalau org putih tgk gambar camtu, malu ker kita??.. dorang anggap gambar nie biasa2 jer!!

Anonymous said...

tu pendapat die. rileksla......
jgn cepat mengamuk.mengambarkan betapa rendahnya anda punya pendidikan. melayu tu sopan kaumnya.itu yg dimaksudkan. kalau org putih tgk dieorg pk same je dieorg dgn kita.

Anonymous said...

Melayu kaumnya sopan sama seperti bangsa asia tenggara yang lain(pakaian perempuan melayu kelas bawahan zaman dulu berkemban).. Sopan adalah gaya/perawakan dan bukan pakaian.. Berpendidikan tidak menjadikan seorg itu berpikiran sama, mesti pakai tutup litup kalau berpelajaran tinggi..

Anonymous said...

ya betul.. dia bkn pompuan. dulu shidy, skrg shida :p

miss said...

astaghfirullahal'azim...
sebagai org islam melayu,kite patut ade rase malu dlm diri...
inilah jdnye bile hukum ALLAH kite tolak bulat2..
satu hr nnt,ALLAH timpakan bala bukan diorg ni je yg kne,tp manusia2 lain pn turut terkena sbg tanda amaran..
jd,sentiasalah berfikir dgn akal waras yg ALLAH kurniakan sblm kite nak buat sesuatu...

Anonymous said...

selalunyer, tuhan akan melupuskan rasa segan dan malu yg ada pada diri org tuh biler dier selalu membuat maksiat dan dosa...

kita x boleh nak tuduh macam2 sebab siapa lah kita utk menilai..hanya yg di atas sajer yg berhak menilai...cukuplah sekadar kalo kita mendoakan dia agar diorang mendapat hidayah daripada-Nya... ;)

Anonymous said...

mamat nie muka cam mamat bangla lepastu ngan mak nyah, seswailaa.. hahhaha

satu lagi ustazah poyo kat atas nie, kot yer pun alim.. ruangan gossip selebriti nie bukan ruangannya..

Anonymous said...

ape la..saling mengingati pon x bleh ker???ckp org poyo..ko 2 yg poyo sbnrnye..

Anonymous said...

yeang pompuan 2 pondan sebenarnya. mak nyah bertetek tapi still berkonek..

Anonymous said...

Nak mengingatkan??, ishh baik sgtla tu.. ko cakap kat tuan punya bdn sendiri.. tak payah nak berlagak alim kat sini!!! ko cakap ko ada pendapat sendiri, aku pun ada dan inilah pendapatku..

Anonymous said...

mcm pakai pampers haha

Anonymous said...

mamat tu hero remaja. Jenis poyo orangnya. Perasan chantek and hensem segalanya. Kalau korang boleh jumpa profile myspace die, boleh la jumpa gamba2 merepek ala ala die perasan dialah lelaki paling tampan di malaysia.

and he looks like a gay guy. Sadistic.

skodengcrew said...

Wow seksinya.Stim lah plak.Haha

http://skodengcrew.com

Anonymous said...

pakai diaper ek?

Anonymous said...

ahh ..rasa nak melancaplah pulak. pegi melancap kejaplah..ok guys c u all after i play soap or breeze fab buku baru!!!

Anonymous said...

bestnyer.............

Anonymous said...

mamat tu pernah kena pukul sebab mencuri laptop! hahaha pastu cara cakap pun nak mengelabah! bajet nigga la

safana said...

salam..
budak lelaki tu jnior sy ms kat sekolah menengah..
xsangka dia dh jadi mcm tu..
dulu dia belajar dlm kelas rancangan khas agama (RKA)..
KELAS RKA tu khas utk budak2 alim lh..
bdk prmpuan pkai tudung labuh, lelaki pkai songkok..blajar bahasa arab..kbyakan memg baik..
dlu kt sek, dia memg ramai peminat...tp xsgka dia jd mcm tu..
nk kata kejutan budaya, sekolah kitaorg kt tgh bandar..
kesian dia jd mcm tu..

safana said...

salam..
budak lelaki tu jnior sy ms kat sekolah menengah..
xsangka dia dh jadi mcm tu..
dulu dia belajar dlm kelas rancangan khas agama (RKA)..
KELAS RKA tu khas utk budak2 alim lh..
bdk prmpuan pkai tudung labuh, lelaki pkai songkok..blajar bahasa arab..kbyakan memg baik..
dlu kt sek, dia memg ramai peminat...tp xsgka dia jd mcm tu..
nk kata kejutan budaya, sekolah kitaorg kt tgh bandar..
kesian dia jd mcm tu..

sangap said...

laki tu sangap. gagaga
girl ni punya tetek nampak cantik