Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Miss Malaysia World 2008 - Soo Wincci

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






11 August 2008

Miss Malaysia World 2008 - Soo Wincci


Erk....This year giliran Amoi Jinjang kembali....How old she is?30s???Baru2 last year Deborah Priya Henry memberi sinar harapan kat Malaysia....Ingatkan tahun ni adalah yang setanding dengan Debbie...Hm....buhsan....And takde harapan langsung nak menang Miss World..masuk Semi pun jangan harap la...

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

4 comments:

Anonymous said...

Aku rasa ada yang tak kenala dengan pemilihan Miss Malaysia ni. Muka calit ni dah bersepah kat dunia. kalau nak jadi miss world memang susah. Cari la muka yang lain dari yang lain.

Anonymous said...

Kalau macam nih, nenek aku lawa lagi...

Anonymous said...

si penjual sayur jugak yang menang!! dah la muka tua, tak cantik, mata sepet.. malaysia takde harapanlaa nak menang!

delila said...

i think ada org yg lebih cantik yg muka xpayah pakai foundation sampai nmpk bermiyak banyak lagii..sapa la pi carik dia nih..Deborah Priya Henry lagi cantek...