Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Siang & Malam Semalam

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






07 December 2008

Siang & Malam Semalam

Semalam aku pergi ke telekom untuk melanggan akaun 'streamyx'.Hanya RM 60/1 bulan(ceh promosi streamyx COMBO) .Dulu masa aku mula-mula pasang internet RM66/1 bulan.Kira sekarang murah RM 6 sahaja.Kelajuan internet tetap sama iaitu 384kbps.Tak la laju mana pun.

Servis TM
Aku kurang berpuas hati dgn servis TM.Kenapa?
1.Internet hanya akan aktif selepas 3 hari(tak tau la kalau 3hari itu cepat bagi anda)
2.Caj yang agak mahal.Untuk bulan pertama RM 75 (pengaktifan internet) dan tidak silap aku RM 10 untuk setem ape ntah.Tapi yang pasti bukan setem untuk hantar surat.
3.Ada ke patut boleh taip salah untuk register id login.Dia terlupa/tersalah taip terlupa letak salah satu daripada huruf login id aku.Tapi takpela,yang penting boleh melayari internet

Harap-harap internetku aktfi sebelum 3 Hari.Amin.Tetikus aku pula buat hal.Ish!kang aku rebus tikus tu baru tau.

Aku tidak sabar nak kemaskinikan blog aku,sabar ya wahai pembacaku.

Oh ya,nanti hari isnin minggu depan aku akan pergi ke digital mall untuk membeli kamera DSLR.Aku keliru sama ada Canon 1000D atau Nikon D60.Mungkin aku akan memili Canon 1000D.Ada cadangan?Jap jap,Digital Mall hari isnin minggu depan(hari raya haji) cuti ke?

Semalam juga,aku sempat pergi ke empat tempat dalam masa 8jam iaitu Shah Alam,Sunway Pyramid,Bukit Bintang & One Utama.Penat.Lenguh.Mengantuk.arghhh

Alan Marz
--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

3 comments:

Anonymous said...

nak beli camera tak buat research. D60 mana bagus. kalau minat sangat photography, buat la research dulu. jangan terus bazir duit

Azlan said...

yeay aku da beli canon 1000d

Azlan said...

hehe bestnyaa tapi masih tak tau setting bla bla blaaaaa