Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Syukur

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






18 December 2008

Syukur

Alhamdulillah aku baru pulang dari hospital semalam.Syukur kepada tuhan sangat-sangat,walaupun sekarang aku masih pening sedikit.Aku minta maaf sebab tak dapat nak update tentang aku semasa aku berada diwad,ini kerana selepas operation aku susah nak bangun,bila nak bangun terus pening kemudian muntah-muntah.

14/12/08
Hari ini aku dimasukkan diwad.Tiada apa yang aku buat disana,cuma melepak dan membuang masa aku disana sahaja

15/12/08
Pada hari ini aku akan dibedah,perasaan aku memangtakut sangat walaupun aku sudah menjalani pembedahan ini setahun yang lepas

16/12/08
Selepas pembedahan aku langsung tidak boleh bangun,bila nak bangun terus pening

17/12/08
Hari ini aku boleh pulang ke rumah,pertama kali aku bangun aku terasa seksa sangat,pening yang teramat dan aku muntah banyak kali.Muntah ubat yang berwarna kuning dan rasanya amat pahit.Aku meminta untuk duduk dalam kerusi roda.Ditolak sampai ke tempat ayah aku parking.Sampai dirumah terus aku tidur

18/12/08
Aku tengah online ni,masih pening-pening sedikit.Sangap gila nak online.

Aku berterima kasih kat keluarga aku sebab jaga aku semasa diwad,tak lupa juga rakan-rakanku terumata haiba yang sering teman aku ber'sms' dengan dia sungguh mengubat perasaanku.Akhir sekali aku nak ucapkan terima kasih sangat-sangat kepada pembaca blog aku yang mendoakan akan kesihatan aku,aku amat menghargainya.Tanpa kamu siapalah aku.ehehe

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

3 comments:

Anonymous said...

ALHAMDULILLAH...TAPI KENAPA STILL PENING2 DAN MUNTAH LAGI?DOKTOR KATA PERKARA BIASA LEPAS OPERATE KE?ANYWAY..KO DAH SELAMAT OPERATE BDK KECIK YE...

Anonymous said...

AKU SYORKAN KO PEGI GENTING KE,FRASER HILL KE,CAMERON HIGHLAND KE AMBIK ANGIN . DENGAN UDARA SEGAR SAHAJA INSYAALLAH KO AKAN BERSEMANGAT DAN BERTENAGA BALIK . PERCAYALAH!!

Azlan said...

haha tapi nanti la.skang aku tengah sakit sket.lepas sehat maybe aku akan pergi kot .thanks cadangan kau baik.hehe