Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Luahan hati AC Mizal tentang kes nafkah

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






04 February 2009

Luahan hati AC Mizal tentang kes nafkah

Sumber ini aku petik dari laman facebook AC Mizal.Ini luahan beliau tentang kes nafkah.Pada pendapat aku kemungkinan besar AC Mizal ini betul,tetapi siapa tahu kan?Kita orang luar,jangan tuduh sana sini,biar mahkamah tentukan.Betul bukan?

http://www.artismelayu.net/images/acmizal_safni.jpg
(AC Mizal & Isterninya,semasa bahagia bersama)

"ok sekarang i nak share dengan u all pasal kes yg dah bertahun menghantui i.KES NAFKAH ANAK.kat sini i nak share yg i ada bukti bank slip n buku bank anak i dulu yg emylia masukkan duit every month.Tu sebabnya baru-baru ni my EX WIFE GAGAL MEMENJARAKAN I DI MAHKAMAH!The reason i senyap bcoz tak nak mengaibkan sesiapa n tak anak jadi mangsa.And at the moment i tengah fight utk dapatkan dua dua anak i yg dulu...so kepada ada yg mengata i ttg kes TAK BAGI NAFKAH NI...alhamdullilah i ucapkan sebab bagi pahala u all kat i...yg understand the situation tq for the support.Ibukan tak nak atau lupa dgn anak dulu TETAPT DI HALANG BERJUMPA DENGAN MEREKA!HP yg i beli pun tak berjawab.And ramai tak tahu yg my EX WIFE dah kahwin lain selepas bercerai dgn i dan bercerai lagi...ok u all fikir sendiri siapa betul n siapa salah!Hanya pesan i TUHAN TAHU SIAPA BETUL,SIAPA SALAH....ALHAMDULLILAH!"

"tak de lah i kesian my wife emylia,tak pasal pasal dia kena tempias,every month dia yg masukkan duit nafkah but the other party cakap tak ada,even on hari raya emy masukkan 1000k,but the next week ,keluar article my ex wife ckp tak bagi..tapi kita tetap sabar .Tuhan akan tunjukkan nanti siapa betul siapa salah...hanya mcm i ckp i tak nak mengaibkan walaupun sebenarnya i blh saman malu,sebab kenyataan tak benar.Tq for ur support guys,it was a long 8 years,jaga mahkamah pun dah kenal i....ada parking spot lagi...punyalah lama!"

"Doakan utk i...sebab tengah fight utk dapatkan anak....sebenarnya i tak dapat jumpa anak i dah 2 tahun....!I hope u all will understand kenapa i luahkan perasaan ni sebab reporter tak minat nak tulis pasal i,they r more interested in condeming me..tapi tak pe i tawakal je!tq again guys!"


--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

5 comments:

binjai said...

ek eleh...
ape2 hal pun, yg start buat masalah (sumber kepada segala msalah yg timbul sekarang) adalah ko la AC oi dok gatal kat Amelia yg buruk tu..
muke jauh bini lama ko lawa..

perangai..tengok gaya mmg nampak sangat la yg dulu baik lagi.

Anonymous said...

alo Bro,

Ada baik ko tak kutuk si AC nie... hanya dia je yang tau masalahnya. Kalau setakat lawa tapi hati takde ngam tak guna jugak... so apa apa hal kita tunggu jawapannya

Anonymous said...

ala boleh blah la ac...
menyampah aku...
dah kalau leh saman..nape x saman.
ape nak tunggu lagik.
tunjuk bukti slip bank, show to us. ltk la dlm my space ko tuh. ko beli hanset nak watpe, nak ckp ngan anak thru phone je ke.

Obefiend said...

bahana jual gelang haram penipu mughallazah la ni

lain kali nak jual gelang tipu pikir halal ke tidak

haha,. kan dah kena kifarah baik punya

lalallallala said...

muke cantik tu confirm baik ke?!
penampilan tak menjamin hati seseorang ok.

btw btol juga kata mereka2 tu. tunjuk la bukti if u btol.