Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Angkasawan Amerika mendarat di bulan : Satu lakonan?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!


11 May 2007

Angkasawan Amerika mendarat di bulan : Satu lakonan?

16 Julai 1969, Amerika melancarkan Apollo 11 ke angkasa melangkaui jarak 400,000 km perjalanan (8 hari) menuju ke bulan, dan menjadikan Amerika negara pertama yang mendaratkan manusia di satelit bumi itu. Benarkah? Adakah mereka benar2 mendarat di bulan?

pada masa itu, Amerika dan Rusia berlumba2 utk menjadi kuasa utama dunia. adakah Amerika terlalu terdesak sehingga terpaksa 'menipu' satu dunia?

terdapat banyak percanggahan yang menafikan mereka pernah mendarat di bulan. benar, mereka telah melancarkan Apollo 11, tapi adakah mereka 'menghantar' angkasawan2 itu ke bulan? pihak yang meragui percaya pendaratan manusia ke bulan telah 'difilemkan' di sebuah gurun di Nevada yang diberi kawalan tentera yang rapi.. telitikan bukti2 ini..

- tiada kawah terhasil hasil daya tujahan di bawah roket, sedangkan menurut angkasawan mereka permukaan bulan adalah seperti serbuk..


- jika di bulan tiada atmosfera, mengapa angkasawan sukar memacakkan bendera kerana tiupan angin?


- bayang2 yg terhasil kerana melindungi cahaya matahari sepatutnya selari


- gambar ini.. byg2 yang terhasil adalah logik.. tetapi byg2 pada 'jurukemera' sepatutnya di arah yg bertentangan..- tanda + yang dihasilkan oleh kamera NASA sepatutnya 'menindih' setiap imej, bukannya 'ditindih'..


- alatan yang ditinggalkan, contohnya bendera Amerika dan 'kereta bulan', tidak ditemui di tempat Apollo 11 mendarat oleh teleskop jepun yang mengelilingi bulan baru2 ini..


byk lagi percanggahan, anda boleh menilainya sendiri di dalam dokumentari ini (40 minit) - 120MB

1 comment:

???? said...

aku pecaye yg amerika x penah hantar manusia ke bulan. nak bukti lanjut bukak web moohoax atau moonmovie. smua bukti ade.