Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Minta Maaf

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






18 May 2007

Minta Maaf

Terbelih daluhulu saya ingin meminta maaf kerana saya terpakasa menutup ruang ''sexy'' kerana saya telah mendapat meseg ini di ruang chat box
ini screenshot dia


saya menyesal..saya tak sedar apa yang saya buat selama ini
Ya Allah ampunilah dosa ku
aku mengakui kesalahan aku

2 comments:

Anonymous said...

bagusnyee pemilik blogs nie..
rasa macam kagum pun ada..
berani mengaku silap sendiri..
dan x segan nak mintak maaf..
apa pun..saya kagum dgn sifat awak tu..tahniahh..

syukur masih ada org islam n melayu mcm nie..walaupun dah silap..berani mengaku n minta maaf..gembira sedih pun ada atas keberanian anda..

teruskan dgn attitude ini..wassalam

tuuuuut said...

btui3 =3