Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Bakal Doktor Haiwan?????

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






22 August 2007

Bakal Doktor Haiwan?????

Aik.. dah takde haiwan laiin ke nak di buat penyelidikan....aduhhh... awat la jadi lagu ni..

apa kes tok? boleh main2 dgn babi & anjing??? Kalau betul pun buat penyelidikan pehal siap peluk-peluk ambik gambar lagi.Biar betoll...!!!! mabok ka?







6 comments:

Anonymous said...

Tidak salah sebagai pekerja vet utk dia memegang babi. Pegang babi tak berdosa. Org yg dah biasa kerja bidang ini memang dah anggap binatang 2 ini mcm haiwan peliharaan. Dan menyamak sudah menjadi rutin utk mereka dan bukan sesuatu yg memberatkan seperti yg kita rasa. Kita tak nak pegang anjing atau babi sebab tak larat nak menyamak.

Satu sahaja kesalahan mereka ini kerana gambar ini kurang akhlak islaminya dan menimbulkan fitnah ke atas diri mereka sendiri.

Sepatutnya gambar ini hanya perlu disimpan sebagai koleksi peribadi bukan untuk ditonjolkan kepada masyarakt. Jadi jika saudara tahu apakah alamat website gadis2 ini dapatlah kiranya saudara berikan supaya kami boleh menasihatinya.

me said...

aku ada kwn bdk vet.
mesti ko xtau ni. bekerja kat kandang2 haiwan ni perkara biasa bg diorg (termasuklah babi, anjing etc)
setiap kali lps 'berurusan' dgn anjing/babi tu, bdk2 vet ni akan samak badan mereka. mmg da rutin mcm tu. jd kalau diorg tgkp gmbr cam tu sbnrnya benda biasa. mungkin org2 kat luar sn xdidedahkan sgt dgn benda ni.

red_blood said...

Btul ar ape yang diorang dah komen nih. Perkara pegang haiwan ni dah jadik job routine utk mereka. mungkin vets nih still baru dgn smua nih, tuh yang amek2 gambar dengan penuh perasaan tuh. huhu

Anonymous said...

bab keje tu memang leh faham.. tapi muka depa pun dh mcm babi.. wakakakakaa

Anonymous said...

ye.. mmg babi haram..
byk lagi benda haram org suka dan org pegang.. itu kan lumrah manusia?..
yg dilarang itulah yg seronok.. x payah dok bising lagi.. keje ke.. rutin ke.. klau bukan keje pon.. org duk pegang.. apa kes.. jgn makan udoh lee..

Anonymous said...

a'ah.
vet mmg bole pgg pig or dog.
tp style dorang tu yg salah.
jgn la dedah pic yg mcm ni.
coz bole tmbulkan ftnah.
mcm dh kurang akhlak Islam.