Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Japan Fear Factor - Prize 1 Billion Yen

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






24 August 2007

Japan Fear Factor - Prize 1 Billion Yen

Sekali lagi ingin bercerita pasal Jepun, sebuah negara termaju di Asia dan mungkin juga di dunia. Dua hari lepas aku bercerita mengenai kegilaan jepun merekacipta bentuk ais krim menjadi seakan-akan kemaluan sang lelaki, apa pula kali ini. Entri kali ini mungkin akan membuatkan kalian berasa nak termuntah dan tak lalu nak baca. Tapi takpe la.. gambar je pun, bukan ada bau. Hehehe.. Aku ingin menunjukkan beberapa gambar extreme sebuah rancangan terhangat seluruh dunia iaitu Fear Factor. Tapi kali ini bukan versi english, tetapi versi jepun iaitu Japan Fear Factor. Ganjaran mereka juga lebih tinggi iaitu 1 billion Yen. Kalian tukar’kan kepada mata wang Malaysia, sampai mati pun belum tentu mampu kita habiskan.

Kena dengan ganjaran, cabarannya bukan lagi lompat bangunan, terjun helikopter atau apa sahaja aksi extreme yang biasa kita tonton di kaca televisyen, tetapi Japan Fear Factor betul-betul membawa satu cabaran yang tersangat-sangat extreme sehingga jika aku menjadi pesertanya, aku lah orang pertama yang berambus tanpa berkata apa-apa.

makan-taik-1.jpg

Gambar seterusnya,
makan-taik-2.jpg

makan-taik-3.jpg

makan-taik-4.jpg

makan-taik-5.jpg

makan-taik-6.jpg

makan-taik-7.jpg

makan-taik-8.jpg

makan-taik-9.jpg

Ah! anggap sahaja kau melihat manusia makan kaya dengan penuh rakus sampai comot begitu. Aku tak tahu jika wanita ini adalah pemenangnya atau tidak, tapi jika dia pemenangnya sekalipun aku rasa takkan dia sanggup nak berdepan dengan msyarakat. Jika kalah pula, alahai.. tak dapat aku nak bayangkan.. Isk, bertapa tak bertamadunnya orang jepun. Ya, itulah dia bila mata dikaburi duit. Duit-duit, di mana kau duit… Biar takde duit kan? janji tak makan taik! Hehehe.

credit


3 comments:

rabbitguyz said...

aku tengok pun nak muntah.. bodoh betul la..!!

Anonymous said...

hahahaaa..thn lalu,ada kawan ks tgk..geli amat ! tgk blender kat kedai pun tringat taik2 tu gan org2 banggang ...paling x tahan,org tu berak kat pinggan...cirit birit pnya spcies...ceh

pemasaranvideo said...

nie memang la bangang...
bodoh gile memang bodoh