Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Nasha Aziz dan bendera seksi

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






24 August 2007

Nasha Aziz dan bendera seksi

fuiyoh!aku ade jumpe pic nasha aziz dekat The Star harini...baju dibuat dari kain bendera malaysia ke ni yeh?..kalu betul lah...boleh ke buat?..sbb dulu pun kes org balut tubuh ngan bendera pun kene sampai masuk parlimen didebatkan..so kes ni macam mane yeh?..tapi ape bleh buat..artis kalu sexy gini tak kene banned pun..hehe..pandai2 lah korang nilaikan...
img248/4536/nashaxi7.jpg
kalau pakai dengan cara sopan mmg la x jadi isu......sekurang2nya tanda hormat kita pada bendera kita semdiri..tapi mcm kes nasha aziz nie dia pakai baju berbentuk gambar bendera malaysia nie dgn bengitu seksi sekali....nie malaysia bukannya barat...

2 comments:

rabbitguyz said...

cerita ni dah lama.. tapi aku tak dapat tgk pun pic dia.. ni la yanga aku cari selama ni.. hahaha.. thank u..

Anonymous said...

ahh.. stimnyaa..