Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Sharifah Amani Is A Lesbian??

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






11 August 2007

Sharifah Amani Is A Lesbian??

sharifah amani lesbian

Fuiyoh!, good lah you Sharifah Amani..now you advanced from the other artists in Malaysia..watch this picture and guess?? Who is inside the picture? From my informer said that the girl inside the picture is Sharifah Amani…What?? Sharifah Amani is kissing a girl in the club??

Anyways, you are so damn hot with that tube !! Why are you kissing a girl?? There are not enough man in Malaysia ka??

But I don’t think Sharifah Amani is a lesbian..Why? Dunno lah..

Look at the second picture. What you can digest from this picture? Hmm, our artists is advance in term of socializing now !! Great for the industry !!

kalau ni bukak sharifah aku mintak maaf sgt2.ni pun aku jumpa kat blog kwn orng lain..

Langgan Fuiyoh! melalui HP anda(PERCUMA) Taip GS11527 Hantar ke 28700

6 comments:

eiza said...

sharifah amani ke tu?
i think that girl is nor amani..lain la rupa dia..tgk mulut pun dh tau..

Anonymous said...

i dont think it's her. looks diff.

Anonymous said...

mmg bukan amani pon, gmbr ni byk tededah masa kes anak datuk K dulu tu, konpem bkn amani

Anonymous said...

yep2 bukan amani. ni girl yg berkepit ngan anak dato K.

sassyserra said...

ni mmg bkn amani la bengong!
i literally knw the all the gals in the pic!
lain kali jgn sebarkan fitnah mcm org takde otak boleh tak?!!
chow!

Anonymous said...

i think this blog owner is more than stupid la..... nak tulis blog tu mesti la bijak. ni sumber dari mane mane ntah ambik boleh cayer jer pastu create Story Amani is lesbian. you yourself sendiri pun tak kenal Amani memandai jer...but this blog actually memang POPULAR dengan KESENGALANNYA kan. APApun LAYAN je la BLOG paling SENGAL kat Malaysia nih....