Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Terima teman wanita yang tidak dara atau tidak?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






15 August 2007

Terima teman wanita yang tidak dara atau tidak?

zaman skang nih orang melayu kebanyakkannya hidup dah hilang adat ketimuran...lagi2 dalam bila dah bercinta...aku pun akui aku ni bukanlah mengikut adat ketimuran sgt tapi aku ingat aku ni anak melayu..Dara or Teruna? Budak2 skang ni bukannyer heran sgt pasal bab nih..janji puas tak kisah hilang sumer tuh..setengah tu pulak ada yang pasangan tu tak kisah sama ada gf or bf diorang takder teruna or dara..Cinta la katakan..tapi aku nak tau pendapat korang andai satu hari nanti korang dapat yang second hand aper yang korang rasa?teruskan hubungan or tak?

Tapi setengah hbngan tu rumit sgt, berkemungkinan P'puan tuh DIPAKSA melakukannya atau lebih teruk lagi DIROGOL..diorang ni tak bersalah kan..takkan u all sumer nak hukum diorang atas kejadian tersebut..perempuan maner yang tak syg makhotanya..tapi bila dah diragut nak back to the past pun tak bleh..hanya dgn doa shaja bley kuatkan smgt..kalo takder smgt mgkn dgn bunuh diri jer jln terbaik..tapi kita umat Islam kannn...Sang lelaki plak kita penah dgr pun diorang dirogol or aper2 sajerlah..tu bley accept lagi bcoz lelaki walau aper pun takder effect lgsung kan..cumer WANITA ..

so aper pendapat korang???


Langgan Fuiyoh! melalui HP anda(PERCUMA) Taip GS11527 Hantar ke 28700

4 comments:

Anonymous said...

betul..saya sokong..tapi kebanyakkan perempuan sekarang ni baru nak menyesal selepas dorang dah buat benda 2 semua..tau sebab ape dorang baru nak menyesal..sebab balak dorang tinggalkan dorang..2 r bila dah buat baru nak menyesal..dah x guna dah..bagi perempuan memang r mahkota lebih penting tapi kekadang 2 dorang sanggup lepaskan mahkota sbb sorang lelaki yang dorang betul2 syg...betul x??..betul 2 kekadang ade juga jadi mangsa rogol n kena paksa..kesian dorang kan...erm,tapi laki ni susah nak terima..kenapa dorang mesti nak salah kan perempuan...aku x faham r...!!n kenapa perempuan selalu jadi mangsa keadaan...???....tpi aku x bleh r salahkan laki jga..sbb ade juga laki yang bleh terima perempuan dengan seadanya..betul x??

liesalove_86 said...

hm...
sal dara ke tak ek...?
saye sokong ape yang tertulis kat ats tu.gurl skarang memang bebas giler lam pergaulan.berani serah dara kat boy yang lum tentu lagi jadi husband.dorng tak pikir jauh la..so stupid la..bagi i..dara tu hanya satu lam idup ni.skali ilang,selamanya ilang.n this is myb because dorang tak de pegangan agama yang kukuh la.i pun nakal jugak,tapi alhamdulillah,stakat ni tak pernah menyimpang jauh.i'll always ingat pesan parent i..i sayang parent i,so i takkan wat benda yng memalukan dorang..sebab bagi i,i'll keep it till my married..no juz for fun..i pkr,ape yang parents i akan rase bile tau anak die da rosak?n ape plak kite rase nanti bile anak kite lakukan perkara yang sma nanti?n generasi seterusnya..?now..artis pun da berlambak2..ye la...artis role model,takkan ape artis buat pun nak ikut?i dont know la..dunia macam di akhir zaman..hm...for editor or this blog owner,dont call me bodoh or something like that ok...hehe..cau...~

Anonymous said...

WTF...virgin is nothing to talk about as long as u know what u do, wat u want..Think twice about WIDOW..does it looks same? if u r muslim so just do wat muslim did, buat pahala tglkan dosa..virgin is not an issue at all...

tutekx said...

Easy Get Money :
1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free.
2. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral
3. Create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; https://www.paypal.com/row/mrb/pal=DRV7BMWZB45NWWhen asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it.
4. You can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
5. Thats is it. So Simple and I swear it works.I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
6. Try Now Click Here

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. go to the following link; http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=tutekx Join this site. It is also free.
2. You get paid for completing surveys over there 6$ to 4$ dollars per survey and 1.25$ per referral
3. Create a paypal PREMIUM Account at this address. It is free; https://www.paypal.com/row/mrb/pal=DRV7BMWZB45NWWhen asked for credit card details simply say cancel. You do not need to fill it.
4. You can also use paypal money to buy stuff on ebay and other shopping sites.
5. Thats is it. So Simple and I swear it works.I learnt this from another friend and i thought it will be good for my friends here. So I thought of helping
6. Try Now Click Here