Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Intan ladyana?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






05 September 2007

Intan ladyana?


The image “http://www.intanladyana.com/gallery/thumbs/lrg-69-dsc04771.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Ni aku dapat dari email..hmm dia kater
''Dear Fuiyoh,

Found this pic and my fren said she's Intan Ladayana.

Check it out. I think the girl look alike Intan or maybe it's the real Intan Ladyana since she went for holidays previously to Phuket and other places with her bf, Kevin''

fuiyoh!boleh caye ke dia tuh?aku rase tuh dia kot!hehe muka pun same je la .hoho thankss sape yang hantar email tuh kat aku.hoho skang ni artis2 kita makin menjadi.nak buat pun jagan la sampai tangkap gambar kan da kantoi ngan blog aku ni.nanti dia mintak maaf kat rakyat malaysia tak
ya lah cam si ashraf tu.hahahahehee sape2 ada gossip lagi send ar kat email aku
fuiyohblog@yahoo.com
ni website dia http://www.intanladyana.com/
The image “http://www.intanladyana.com/gallery/thumbs/lrg-15-dsc04833.JPG” cannot be displayed, because it contains errors.

9 comments:

Anonymous said...

ape nak jadi ngan artis skang ni .?ish!

Anonymous said...

memang patut la kena reject mase study kat iium dulu..

Anonymous said...

memang patut la kene reject mase study kat iium pun..bad attitude!

Anonymous said...

before this si intan ni ada bf omputih!so hal2 macam ni dia dah biasa buat.

reddy said...

korang tak perasan ke tahi lalat kat bawah mulut dia takder kat dalam gamba yang panas tu?

Anonymous said...

wah cekap btol kamu smpi tahi lalat dia pon kamu perasan yerk.. tahniah !

Anonymous said...

bile first time tgk mmg nmpk cam intan ladyana tp bile dia pon da wat press conference and pasal tahi lalat dia tu... so, no comment!!!

Anonymous said...

Haih, x baik ler sape yg memfitnah tu. Yg tahi lalat tu 1 hal..1 lg, apasal gambar 1st tu x lengkap? nape x masukkan skali gmbr laki tu? baru hot kalu betul. Gmbr tu bukan saiz normal. terbukti dipotong untuk tutup muka laki tu. Lagi 1, kalu perasan, cara rambut dlm dua2 gmbr tu x sama..satu sblh kanan..1 sblh kiri..Bukan mudah nk tukar arah sikat rambut sbb ia berkait dgn personaliti individu. Lain la kalu dia nk gi function mana2..dlm keadaan normal, org akan ikut cara dia..style dia..


apa da..fitnah2 org ni. fitnah tu lebih dahsyat dari membunuh tau...

Anonymous said...

salam.bg saya,benda2 mcm ni mmg dh berleluasa dlm masyarakat malaysia.tgk budak2 sekolah pun dh pandai bawak bf/gf dtg rumah bile parents tkde.berbeza dgn zaman kite dulu.bukan nk ckp dulu tkde,but it is very rare utk kita dgr.it happens among us,org biasa,kwn2 kita.apatah lagi artis,yg hidup dlm dunia hiburan.lifestyle diorng kdg2 berbeza,and kdg2 tu diorng terikut2 and ade jgk yg mmg dh hidup dlm family yg ala2 barat.but somehow to me,it is wrong for someone utk buat bnda2 mcm ni,lg2 sbg seorng muslim.and sy sbg pelajar iium,ada ramai kwn yg lagi teruk dr intan ladyana ni.and nk ckp patutla die kene buang dr iium dulu mmg tk patut sbb ramai yg lg teruk tp tk kene buang maybe sbb tk kantoi.i dnt know,semuanya terpulang kpd individu utk mengeluarkan pendapat sendiri.tp dlm Islam sendiri ade ckp,kalau kite tutup kemaluan org lain,di akhirat kelak,Allah tutup kemaluan kita.Jadi tak patut lah kita dedahkan keburukan org lagi2 dlm dunia internet ni.kita sebenarnye memburukkan lagi nama Islam itu sendiri.Tak salah kalau nk dijadikan pengajaran,tp dlm Islam ade cakap,tak apa kalau kita bercerita sesama kita,tetapi bukan sebarkan keburukan org hingga memalukan dia.jadi tak kira lah apa agama pun,kita sepatutnya hormat seorng individu walau bagaimana teruk pun dia.gmbr2 berunsur2 lucah,seks ni mmg dh banyak sngt smpai tktau mana betul mana tipu.niat kita mmg baik,nak betulkan org tu supaya die insaf,bg pengajaran dkt org lain,walaubagaimanapun,cara tu tk betul.Islam itu indah.sebagai seorng Muslim,kita tk patut melakukan maksiat,ttp manusia mmg sudah menjadi lumrah sbg makhluk yg pelupa.jd sudah menjadi tanggungjawab kita utk mengingatkan sesama kita.cermin diri kita dulu sebelum menyebarkan keburukan org lain,kita yg sebarkan ni baik sangat ke?bagus lah,kalau kita cukup baik tp method yg digunakan ni bg saya tak betul sebab sedang negara2 barat sibuk membunuh umat2 islam di Palestin,kita di Malaysia yg aman ni,sibuk bergaduh sesama kita dn memburukkan nama Islam itu sendiri.Kita sebenarnya yg memberi tanggapan buruk ttg Islam.Islam itu agama yg sempurna.tetapi umat Islam bukanlah manusia yg sempurna.ada yg baik dan ada yg buruk.Terpulang kpd kita untuk mengubah tanggapan org ttg Islam.seharusnya kita memberi pandangan yg baik ttg Islam,jgn lah kita di malaysia yg menjadi sasaran seterusnya buat amerika.saya sendiri bukanlah seorng penganut agama Islam yg baik.banyak lg kekurangan.InsyaAllah selagi kuat Iman,akan saya jauhi maksia,zina dan perkara2 yg dilarang oleh Allah.Cuma jngn lah kita fikir kerana kita tk buat jahat,kita ni dh cukup sempurna utk mengkritik org lain.kita mampu memberi nasihat,tp nasihat itu biarlah dr segi tingkahlaku,bukan hanya percakapan semata2.tk perlu rasanya nk memalukan org dr agama kita sendiri.wasalam.