Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Anak islam hadari (anak timbalan perdana menteri)

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






30 January 2008

Anak islam hadari (anak timbalan perdana menteri)

Mengikut sumber emel yang aku dapat mengatakan bahawa gambar ni milik anak timbalan perdana menteri.Yang aku sendiri tidak pasti siapa ayahnya.hehe tak apa la hari ini tidak ada gosip aku letak je la gambar ni.sorry
Nah ni friendster dia

The image “http://photos-681.friendster.com/e1/photos/18/65/1235681/36632708056345l.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://photos-681.friendster.com/e1/photos/18/65/1235681/690099686l.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://photos-681.friendster.com/e1/photos/18/65/1235681/541757808l.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

18 comments:

Anonymous said...

god, why you have to put his friendster url for the world to see?
so what if he's najib's son. just don't be so kepoh.

Anonymous said...

if this boy is najib son no wonder he just like his father. haha

Anonymous said...

kalu bapa aku org besar negara cm bapak mamat ni blh jugak aku peluk minah saleh. tukar- tukar cam tukar baju. tp itu cuma angan-angan aje la. huhu

altantuya said...

bapa borek anak rintik..

Anonymous said...

islam hadari

oranggila said...

Okeylah jugak. At least dia mampu nak beli mesin kondom letak kat rumah nanti.... hahahaha.... (Jangan saman aku!)

Anonymous said...

huk aloh,ko ni ape citer
apa salahnye dia nak bergambar dgn Mat Salleh..
so what if he's najib son..?
Aku mmg tak sokong najib dan BN pun..
tapi kenapa lak ko nak letak URL friendster die...?
WTF..
memalukan org jek..

cupcakes said...

lahh gmbr dgn kwn2 je, he seems decent. xlah liar ke apa. ok je aku tgk. (peluk2 tu may b x ok la tp he's in britain wut dya expect?)

Anonymous said...

asal masa anak dato k peluk ngan pompuan satu malaysia marah...tapi masa anak najib korang x kesah....inikah anak pemimpin negara islam yang termaju...kalau kat britain ker mane ker ISLAM MESTI NO 1....x tau la sebab bapak dia islam hadari

Anonymous said...

islam tak hadhari pun ade je yg peluk ppuan..mslh buruk prangai ni mslh individu,bkn agama..islam hadhari ke tak,takde yg ajar buat bende tak elok..individu salah,jgn libatkn agama..mcm fuiyoh ni..die ni islam kalo tak salah,tp die asek kepoh silap org..ce kuarkan dalil dr kitab suci yg suh buat bende camni..konfim takde..tah2 bapak fuiyoh ni pmimpin ke,tok imam ke,tok sidang ke..sian bapak fuiyoh..

sucagwale said...
This comment has been removed by the author.
fyra said...

aku sokong kata-kata sucagwale... hahahaha

AmericanIdiot said...

Sucagwale & Fyra is an idiot.
Sucagwale & Fyra is an idiot.
Sucagwale & Fyra is an idiot.
Sucagwale & Fyra is an idiot.
Sucagwale & Fyra is an idiot.
Sucagwale & Fyra is an idiot.

nge said...

mana url frenste die?

sucagwale said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

his face just look like najib...confirm and affirmative answer...like father like son...

Anonymous said...

bodohnya :D

Anonymous said...

Sume yg komen nie BODOH!!!!!!! lu org tgk sudah la... lg nak tau ank sape... alalan pun satu bahlul... klau aku letak gmbr ko dgn rosmah mak die org ckp pe??? ala hai korang nie sume bodoh la... xpayah la nak sempitkan minda ko dgn bnd2 bodoh... nk provide info bg la mnjana skit... SUME BODOH!!!!!