Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Budak Budak Sekarang

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






23 January 2008

Budak Budak Sekarang

Dasat budak nih.. I’m speechless, just staring at the monitor for 2 minutes…dunno what to say. So real teruk!! And for sure that’s not the first time for them… Too bad if that girl got a real erected penis at that age…Malaysia, just count on more bohsia/bohjan and less modal insan okey! Take care our children jangan jadi macam dalam video di bawah ini.Nanti teruk la malaysia kalau kanak2 di malaysia macam ni.… nauzubillah..



--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

10 comments:

antiporn said...

Kalau bukan orang tua yg mengajar, budak umur sekecil ni takkan tau nak buat benda tak snonoh ni. Mungkin dari kecil lagi dah di hidangkan dgn film/video porno. Yg kesiannya, ada orang dewasa yg ambil kesempatan. Kesian betul.

Mugen said...

WAH....ku terdiam sampai tak tahu apa nak cakap. Susah nak percaya budak kechik pulak tu tapi gaya mcm org dewasa ku lihat o_O

Peace said...

Rosak!!! budak2 skang memang rosak...bukan dewasa@remaja tapi kanak2...memang up to date betul manusia zaman sekarang...yg merakam plak boleh sebarkan...lagi la bertambah dosa dan malu...ermm tak tau la ape nak jd sekarang...ape2 pun diharap video ini akan menjadi renungan kepada semua umat...

Mr.Barrock! said...

rasenye bdk2 dlm video tuh terpengaruh ngan filem2 blue kot...mcm xde feel je..hahahahaha (jgn fikir negatif ha!)..nmpk sgt mcm nk cube2 dan nak praktikkan ape yg penah die tgk...yg tkg amik gambo ni pon satu...pegilah sergah...ni bantai wat ulasan plak...mcm tgk bola lak aku rase...:P

Anonymous said...

aiyo..terkedu aku..

Anonymous said...

hari mau kiamat!!

Anonymous said...

bagus sbb budaya kuning telah tersebar haaaaaaa......

Anonymous said...

ASTAGHFIRULLAH HAL 'AZIM!!

j4l4k said...

Video klip ini sebenarnya berasal daripada Iran bukan dari Malaysia.Apa yang mahu di hairankan budak-budak sekarang memang pandai kalau bukan orang dewasa yang mengajar tentu kawan-kawan mereka tapi Kita perlu berdoa dan berusaha untuk mengelak dan dijauhkan perkara ini daripada diri kita,keluarga dan masyarakat.

Anonymous said...

kote kecik, pepek belum berbulu lg dah pandai nak main. bodoh!