Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Love Comment

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






23 January 2008

Love Comment

heyyy.

how are you doing?
i read your post on your blog.
i nk ckp sikit psl anti-fuiyoh! tu.
yg anti-fuiyoh! tu tk brani pun nk reveal his identity.
personally, i think he's a coward.
i'm not tryin kutuk atau ape2 pun.
but this is just my opinion.
you bnyk peminat uh.
so, i guess you don't have to worry about tht person.
biarlah ye. die dengki kat you coz you can blog better than him and you get hot stories. hehehe.
even sporeans i know read your blogs.
not only msians tau.. :D
you're doing well for someone your age.
plus, i think you're one in a million..
who blogs about what you're blogging at someone your age?
what i'm trying to say is, i'm proud of you and you deserved to be respected.
i've been your age, done things that ppl are dengki at, i dont know why dorg dengki but as time goes by, they will realized that all these are soo childish & immature.
tapi ade org tu sampai ari ni maseh iri hati & dengki kat i. kutuk i on myspace pun ade. for all i know, i have never done anything wrong or ever against them.
do what you wanna do and do what you think its right.
they are just strange ppl. lol.
anyhoo, i'm here as your supporter yeah.

take care, lan.
xoxo

---------------------------------------------------------

oh takpela kak.dun worry memang dari dulu banyak orng yang benci blog i.tapi sekarang i da terbuat silap BESAR.i tak fikir dua kali i pergi taip "KELING" sumpah i tak sengaja.i tak nak cari pasal la.yang gossip2 tuh biasa la perli2 artis sket kan?heh biar la.maybe i nak change my blog cara yang lain.ntah la.i nak kena jaga hati orng yang masuk blog i.Banyak peminat pun tak semestinya boleh buat sesuka hati kan?Mana boleh.I tak kesah la siapa2 orng yang baca blog i .Malaysia ke singaporeans ke?indonesian ke?i nak jaga hati semua orang ok?Yeah memang susah nak carik orang yang blog pasal i blog at my age sekarang kan?tapi i tak boleh buat suka hati i.


--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

5 comments:

antifuiyohyangtidaklagianti said...

-yg anti-fuiyoh! tu tk brani pun nk reveal his identity.
personally, i think he's a coward.-

laa..nk reveal identity bole je..
Fariz Rizuan Bin Ismael
790224145603
then what?
coward?..berani kerana benar..
nk f2f pun bley..nk debat perdana bley..nk masuk court bley..

Fuiyoh! said...

ler sabar encik fariz.tuh hanya love mail sahaja.dun worry k =] sorry

hippies2008 said...

HaHaHa.... dah la tu. Stop. Stop. Ambil yg jernih, buang yg keruh. Skarang blog Fuiyoh dah bertambah best! Berkat nasihat Anti-fuiyoh dan berkat kesabaran fuiyoh terima kritikan. Kan elok tuuuu..?? Dah! jangan gaduh2 lagi. Skarang gi cium molot... make love not war!!! HaHaHa

lizard said...

muahhh...muahhh....heheheh

Fuiyoh! said...

muah muah.hehe