Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: CELINE DION NAK DATANG MALAYSIA?

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






03 February 2008

CELINE DION NAK DATANG MALAYSIA?

Aku dpt tau yg penyanyi tersohor dunia nak datang wat konsert kat Stadium Merdeka.April tahun ni.Ni ke yg ura2 Celine akan duet ngan Siti Nurhaliza

lengkap lah malaysia 3 DIVA TERBAIK sudah/akan datang ke negara kita...

mariah 2004
whitney 2007
celine 2008

AVRIL 2008:
------

1 Melbourne Australie Rod Laver Arena

4 Perth Australie MES Stadium

8 Kuala Lumpur Malaisie Stade de Merdeka

11 Shangai Chine Shangai Stadium

13 Beijing Chine Workers' Stadium

Wow Malaysia satu2nya negara South East Asia yg terpilih!!

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

3 comments:

antifuiyoh part2 said...

Blog fuiyoh membosankan. Lawat blog ni lagi bagussssssss>>>>>>>

www.isuhangat.blogspot.com

Hidup Isuhangat!!!!

Anonymous said...

aku kagum gak la bile, mariah carey, whitney houston n celine dion datang malaysia! kat u.s diorang nie talented singers. tapi bile ko tulis AVRIL lavigne, aku nak betulkan ko skit...minah niey big time loser. dia bukan diva. stakat blagak punk rock sk8r. malaysia ney banyak sangat orang xle nilai music. dalam malaysia ney lagi banyak vokalis yang lagi bagus dari avril lavigne ney, korang jer asik sembah dia. stakat dia datang malaysia pun dah bangga. kat u.s tiket konsert dia xlaku sampai buat free shows. tapi bile dia datang malaysia korang kene bayar beratus2 ringgit. skang trend baru dah ade dimana indie bands menjadi perhatian. time aku muda2 dulu...indie bands ney dipandang macam "white wannabes"..cube la korang luangkan mase gi tengok indie gigs, banyak free show dorang buat. tapi korang asik kecoh orang luar datang...apepun..SUPPORT YOUR LOCAL BANDS!!!

Anonymous said...

Ahhhhhh..... local band takde standard!!!! Main lagu lirik merepek2. Kau tanya Fuiyoh. Band dia nama Damansara Uptown. Punyalah sengal.