Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Azmeer juri Gangstarz

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






28 April 2008

Azmeer juri Gangstarz

Aku rasa dia lebih2 lah...paul moss n roslan aziz dulu org kata cakap lepas tak bertapis tapi masih boleh diterima.Mari kita bincangkan

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

10 comments:

Anonymous said...

bukan sajer dia lebih2....dia sangat tidak profesional dan menjatuhkan maruah juri2 lain di malaysia.....tak hormat orang dan tak rasa malu dengan "diri sendiri"...dengan mengatakan orang lain tidak perfect, ialah mengatakan diri nye perfect....perfect ker?...ko jawab sendiri arr merr oii....lagi satu jgn ajar orang lain tak hormat guru...ade ke patut soh anak murid campak guru dlm lombong....ajaran maner ajar ko...hisshhhh....sian kat ko.....takkan tv3 yang suruh dia buat camtu kot...azmer...azmer... memang ko nih mr birdy

Anonymous said...

jgn cakap paul moss, simon american idol pon tak se"tot" itewww...wekkkk....menyampah sampah masyarakat itewww....(sorry over plak)

Anonymous said...

azmeer memang sengaja buat lebih2.salah satu cara baru untuk naikkan rating tv.
dengan cara ini secara tak langsung nama dia dan para hakim yang lain pun akan disebut-sebut = menambahkan ke'glamor'an mereka.
cara yang terbaik ialah ignore rancangan gangstarz.

Anonymous said...

aq pon rse dye kureng..tp mybe dye rse dye btl..same as paul moss,simon cowell or roslan aziz..they speak from experience..so biar je arh..kte kutuk lbih2 pon bkn dpt duit..xmendatangkn kudis pon kt dye..

Anonymous said...

mcm ni la...xyah nk bincang lg senang...bnyak lg masalah2 yg perlu diperhatikan dan dibincangkan spt pendedahan aurat dan seks bebas yg mengancam agama kite skarang ni..kepada perempuan sekalian, jgn la pakai jeans ketat..tulun!!!!!...

Anonymous said...

memang tak patut... dia tak pandang bakat sangat sebenarnya... asalkan cantik jer ok... tengok groups big girl dari indon tu.. menyanyi memang sedap tapi sebabkan mereka semua sangat 'comel' tak di ambiknyer. Sean kingston tu pun gemuk jugak tapi okey jer... itu lah dia juri dari malaysia. kalau dah dia sendiri sikap mcama tu macam mana nak maju industri ni.lebih baik paul moss dengan roslan aziz yang lebih memandang bakat daripada rupa..

cupcakes said...

dr season lepas dia mcm ni. strict semacam. haha.

Anonymous said...

bukan strict....tapi bongok...kalo kite cecakap kat sini mmg tak dapat duit...tapi at least mende nih dapat bagitau kat org lain perangai dia yg sebenar, dan kalo ade rezeki,biar mender nih sampai ke telinga dia sendiri....aku tak rase tv3 yg soh dia buat camtuh untuk naik rating.....kalo ye pon...mungkin bukan dgn menghina orang...kan.!

Azmeer Buta Yang Bodoh said...

Bangang la Azmeer ni. Ade ke "note book" yg cover Pooh dia ckp buku kartun? Tu buku nota la bang oi~ Buta ke? Eh, Azmeer kan mmg buta~ Mak dia bagi sebelah mata kat dia sebab Azmeer buta dari kecik kena demam panas. Dah lah OKU, tp mulut lancang kalah-kalah org normal yg bukan OKU. Azmeer! Kalau kau baca blog ni, aku nak kau tau, kau cam chee bye!!!

=) Yes, you're a chee bye!

Azmeer Buta Yang Bodoh said...

Satu lagi, tak yah nak act lebih utk naikkan rating show bangang kau tu! Aku tau kau producer Gangstarz tapi show kau ni bangang sgt! Tak memberi peluang yg besar utk kump2 yg masuk pun. Tgk Riz & Stacy, masuk AF terus meletup! Dulu dorang kat Gangstarz, ade sape kenal tak? Mungkin kenal bape hari jer, pastu tak dengar dah group tu.

Program azmeer buta tu bangang sangat~ Macam program org tak sekolah jer~ Ade ke ambik org siam yg xreti nyanyi & ckp English tapi reti jadi circus kat pentas Gangstarz tu. Azmeer reti mengutuk tapi xfikir dia yg pilih dorang tu masuk Gangstarz. Bullshit you Azmeer!

=) Yes, you're a bullshit!