Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Siti & Celine Dion

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






18 April 2008

Siti & Celine Dion





--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

15 comments:

aliya_ said...

Aik ni gmbo lama ke bru?Sbb dy xpki tdung lagik.Haha ct gemok seyyy skang.

Anonymous said...

aku ase ct nie elok la jgn pakai tudung...baik bukak jeee...

kalo da bebetul sedia baru pakai..
ape nak jadi le

choco said...

Ni baru ni.. Kan Celine Dion baru je datang Mesia.. Sungguh kembang~~~~~~~~

Anonymous said...

btol ar. baek datuk ni bukak je tudung. pakai pon cam xnak pakai. dada nampak, rambut depan nampak, baju ketat nak mampos. bunc.... lagi tu. hahhahahah (oh berdosanya aku) :p

Anonymous said...

takpe.. slamat mengataa.. harap kak CT tau.. harap dia dpt berubah. n 2 commenter no. 2, aku rasa CT dh besar panjang dah.. takde lagi istilah BELUM BERSEDIA kt dia. lainla kalo baru masuk Islam.. ke mmg dia baru masuk Islam?

Anonymous said...

aku pon sokong gak, pakai tudung mcm orang gaji umah aku je... adoiii.. sigh~

Anonymous said...

kpd penyokong fanatik ct, korang xyah ar nak bela dia x kira apa yg dia wat. kitorg ckp benda betul. korang rasa cara dia pakai tudung tu ok ke? cara dia pakai baju tu ok ke? kalo ok di mata korang, apa nak dikato lagi. tp di mata ramai manusia atas muka bumi ni, nampak sangat tak OK. bukan ct je, tp ramai lg pompan2 yg pakai camni. dan dimata kami, tetap nampak tak OK. korang jgn sokong membuta tuli je. rasional ar sket

Anonymous said...

huish..panassss..ha'ah kan cm pelik je ct ni..jap pakai tudung (a.k.a well like just a cucu tudung suda,:P) jap bukak...mcm tepakse je datok..huhu die ni malu ke fan ke?takot fan ckp die ckp xsupe bikin ke ek..da g mekah kan..da sujud kat dpn ka'abah kan takkan la pintu aty xtebukak lg..jgn la sampai allah tutup trus pintu ati ko kak.one day sume yg ko agungkan ilang lam sekedip mate..nyesal da xbeguna da..datuk K ke F ke G ke da tak le tulun da..:'(..

Anonymous said...

laki dia x kisah ke?

Anonymous said...

hahaha msti la dato' K tu suke beb bini die da mcm g2..lao syg bini kdg2 org nak mcm tu kot..huahahaha..ape nk pelik..sye xkesah siti nak pakai ape pon asalkan die tahu siape diri die..hokaloh lex suda..:P

Anonymous said...

korang x prasan ke yg dia cam balut kain hitan kat rambut bhgian belakang tuh..? bhgian depan sket jer nmpk..so, nmpk cam dia x pakai ler coz kaler hitam kain tu..

Anonymous said...

hurm...lntak ko la ct..

Anonymous said...

stylo la kunun tu..kan da kene fitnah..mende yg mendatangkn fitnah ni baek jgn dekat..watpe pakai g2..ingat kat 'sane' nati kat bahgian blakang tu xkene salai gak ke..hauahaha lom lg yg depan tu..tututttt..siti2 insaf la kak..

Anonymous said...

kembangnya ct.

arab samseng said...

korang suma jgn risau.
esok nnt alalan akan tanggung suma dosa2 korang duk kutuk org dlm ni.
sbb dia yg rajin upload info utk kite suma kutuk mengutuk.so dia la yg tanggung!