Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Baju Stacy masa final AF6 sama dgn baju Betty Benafe masa AIM baru2 ni

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






28 May 2008

Baju Stacy masa final AF6 sama dgn baju Betty Benafe masa AIM baru2 ni

Cuba tengok gambar baju stacy masa final AF6 dgn baju Betty masa AIM baru-baru ni. Sama kan.
Tak best lah mcm ni. Dah mcm baju second hand plakk. Padahal ni konsert final...... bulan konsert mingguan.
Takkan Jasmi tu tak peka benda2 ni.






--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

7 comments:

Anonymous said...

kenapa gambar perempuan perasan suara best mila meyebuk dekat atas?
dia ada kena mengena ke dengan gambar stacy ngan betty? menyebuk aje si mila ni.ni mesti promote diri sendiri pasal anugerah di bulgaria ari tuh.

Anonymous said...

mmg suara mila best pon...ko tu yg busuk ati sgt..bukan dia sendiri yg letak gmbr dia kat atas tu..dah org yg tempel gmbr dia..

Anonymous said...

apasal Awal tu gedik sangat.....nape tangan dia letak kat "SITU"..... bodo la Awal tu.... ;p

ikan_mati said...

awal tu tak bodoh ;-)
dia tu "bijak". bila dia letak kat situ, bermakna dia membuktikan dia "masih lagi" lelaki :-)

Anonymous said...

hahaha....nape? sblum nie dia bukan lelaki ke? ;p

zul randy 241 said...

ha3..
yg 2 pun korang nk gduh..
ehm, biarkan dia pgang..
dia yg dose, bkn kita..
klu kita pun kutuk
dose tetap sama..
slap2 dia dpat phala..

Anonymous said...

mksd ikan_mati 2... sll kn org kate if mamat jambu.. gay la, bisex la.. so ble awal ltk tgn mcm 2 m'buktikn die 2 gatal nk 'tut'..
alkisahnye..