Fuiyoh/Alalalan ! Malaysia: Azizah Arifin dah pakai tudung (WHI)

.

Kami Sudah Berpindah

PERHATIAN!



Buat Duit Dengan Google!Bukan Skim Cepat Kaya!


Klik Disini!
.Dapatkan 1Juta Pelawat Secara Percuma Ke Blog/Web Anda
Click Here for Free Traffic!






12 June 2008

Azizah Arifin dah pakai tudung (WHI)


alhamdullilah...........nampak cantik sangat dan manis betul bertudung...........harap harap berkekalan selama lamanya........

--------------------------------------------------------------------

Jika anda ingin mendapatkan informasi/gosip/isu semasa terbaru anda boleh melanggan secara percuma

Klik disini untuk melanggan

Chat PANAS!

8 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah.
cantek sgt dia pakai tdg.
manis.
moga kekal selama2nya bertudung tu.
aminn.

Anonymous said...

aku bkn nak ngutuk ke ape ke..tapi bkn ke baju yg dia pakai dr ujung rambut pai ujung kaki tu sponsor punya...kalo dh penaja suh pakai tudung...pakai tudung...kalo penaja suh pakai bikini je...pakai bikini..smuanya ngikut ckp penaja je...btoi ke x?kalo xbtoi sila btoikan..

Anonymous said...

dah pakai tudung, alhamdulillah..
makna nya juga tv kita dah ada perubahan..dan lebih menerima hak hak individu..
tapi masaalahnya orang kita..x pakai kena maki..pakai pun kena lagi la kena maki..macam tak puas hati..semua tak kena..

Anonymous said...

biase la tu manusia..ade je xpueh ati..ko tu manusia gk kan.heheh

Anonymous said...

bodo la yg 2nd comment tu.
btol la dia pakai tdg.
xkan la dia nak men2 plak.

Anonymous said...

Ni yang susah org melayu ni. Pakai tudung ckp sponsor, tk pakai kena maki. Selalu nak ambik yg negatif aja. Dia nak pakai tudung ke jubah ke kita kena prasangka baik saja lah. Soal lain itu di antara dia dgn Tuhan. Komentar no 2 tu mungkin tak pass SPM kot. Bodoh kayu.

arab samseng said...

aikk..heran aku..
org pakai tudung pn nk kena blame?

klu ko nk hukum dia bersandarkan niat dia yg salah..
so mcm mana ko tau niat dia tu salah?
Nabi saw pn x pernah menghukum perkara yg melibatkan hati..
sbb dlm hati ni..
hanya Allah swt jer yg tau..
pernah dikhabarkan..
sehinggakan malaikat kiri dan kanan pn x tau apa yg seseorg manusia zikirkan didalam hati..
cuma yg tau..hny Allah.

pakai tudung jeles..
bogel ko jeles..
cuma jd gundik ko..
ikut jer ckp ko..
buat mcm ko tu raja..
tu yg ko nak kan!
kan! kan!
eleh..

Anonymous said...

aku da lama idamkan nak smell pantis akak pakai tudung ni..